nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

GREEN PIXEL creeaza site-ul Domenia Credit

GREEN PIXEL a lansat site-ul Domenia Credit (www.domenia.ro) pentru a sustine eforturile de comunicare online a companiei specializata in creditul ipotecar.

Spre deosebire de majoritatea site-urilor romanesti din sectorul financiar, site-ul Domenia Credit pune un accent mai mare pe modul de prezentare, avand o interfata grafica mult mai calda si prietenoasa, in total acord cu valorile, identitatea si promisiunea brand-ului fata de clienti.In cadrul proiectului, GREEN PIXEL a oferit si servicii de consultanta in strategia web si organizarea informatiei, realizand de asemenea posibilitatea de a solicita online un credit pentru locuinta, precum si o procedura de pre-calificare pentru credite.


“Colaborarea Domenia Credit - GREEN PIXEL merge dincolo de realizarea unui simplu website. Pentru noi acesta reprezinta un valoros mijloc de a ne face cunoscuti in randul publicului nostru tinta, format in majoritate din tineri cu acces la internet. In plus, GREEN PIXEL ne-a pus la dispozitie un instrument de marketing ce ne va ajuta sa ne cunoastem mai bine clientii si sa putem veni in sprijinul nevoilor acestora”, a declarat Carmen Retegan, Director General Domenia Credit.


“Primele rezultate deja au inceput sa se concretizeze in numarul de solicitari primite online”, a declarat Ana Cernat, Director Executiv Credite - Domenia Credit.


”Experienta noastra in dezvoltarea de site-uri de corporatie are un rol decisiv in lansarea cu succes a acestei prezente web. Suntem onorati sa sustinem eforturile de comunicare online ale unei companii din sectorul financiar cu aspiratii extrem de inalte”, a declarat Marius Deak, CEO si Creative Director al GREEN PIXEL.

Domenia Credit este o societate de credit ipotecar infiintata in anul 2003, avand ca scop facilitarea unui acces rapid si in conditii avantajoase al cetatenilor romani la credite ipotecare (achizitie, renovare si construire de locuinte).


GREEN PIXEL este o agentie de design web, specializata in comunicare de brand in medii interactive. Portofoliul de clienti include companii si organizatii precum Romtelecom, Smartree, Connex (Mobifon SA), Romanian-American Enterprise Fund, Siveco Romania, Zapp (Telemobil), Banca Romaneasca, Universitatea Virtuala de Afaceri sau iNES Advertising.
www.greenpixel.ro

Data publicării: martie 2004
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server