nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Academia Catavencu e pe urmele hotilor de alegeri!

"Academia Catavencu" de maine incearca sa demonstreze cum se fura alegerile si sa-i scoata la lumina pe faptasi.

Dupa cum au decurs alegerile generale, invingator este cel care si-a lasat sacosa la coada, la sectiile de votare, iar dupa inchiderea urnelor a plecat cu sacul. Turismul electoral, un frumos si inedit program al guvernului Adrian Nastase, a scos lumea din case mai ceva ca la urs. Asta, din cate se pare, chiar in dauna iepurasului. Iar medodele de fraudare, ingaduite si chiar incurajate de legea electorala, sunt multe, mandre si cornute. Pe scurt, mioritice. L-am invitat pe Cristian Parvulescu de la ProDemocratia sa vi le prezinte la cald in pagina a 3-a.

 

Dupa ce l-a tinut atatia ani pe scoarta de copac, PSD a obtinut votul taranului cu lemne de foc

Daca era deja presedinte, probabil ca Nastase ar fi sfatuit lumea, in prag de iarna, sa puna o haina mai groasa. Dar inca nu e presedinte – si face orice ca sa ajunga. De exemplu, a suplimentat volumul de exploatare a lemnului de foc pe ultima suta de voturi a campaniei electorale, iar surplusul l-a distribuit gratuit, prin Romsilva, familiilor nevoiase, care au nevoie de PSD ca de caldura. Mita electorala sau lovitura la stat? De-o fi una, de-o fi alta, noi va zicem un lucru cert: ambele sunt valabile. Taind padurea, au recuperat hirtia, adica voturile care nu s-ar fi dus nicaieri sau poate ar fi ajuns, pazeasca Muma Padurii, la Opozitie. Cititi si va-ncalziti!

 

Paul Pacuraru loveste din nou. Cu bata-n balta, intr-un interviu semnat Eugen Istodor

„E un concept de-al meu. Nu exista frauda. Voturile se numara digital de catre statistica. Nu e nimeni nebun din statistica sa schimbe voturile. De ce sa faca asta? Pentru a iesi unul sau altul?“

 

Viata si frauda la tara

Alegerile generale au scos comuna Olteni din anonimatul istoric in care sedea linistita de-atata timp. Ce s-a intamplat: listele s-au umplut de cetateni de o responsabilitate civica iesita din comun, care nu ca au votat, dar au facut-o si de mai multe ori. Nu va mai retinem, va poftim sa patrundeti misterele electorale ale acestei asezari. Este fantasmagoric, puteti citi si la copii.

 

Dupa Rolls englezesc si frantuzoaica de la Chisinau, Irinel Columbeanu si-a tras Miss Romanie!

Il stiti pe Irinel Columbeanu? Baiatul acela care a fost cu Anna Lesko pana cu cateva saptamani inainte sa-si ia Rolls Royce. Bun, il stiti. Dar pe noua lui pretena o stiti? Daca n-o stiti pe cea care s-a asezat in inima lui Irinel si pe bancheta lui din spate, atunci treceti la citit. Daca va doriti si o poza, trebuie doar sa mi-o cereti.
Data publicării: 07 Decembrie 2004 | 17:09
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Volvo merge la Super Bowl

Richard Pinder, Presedintele Regional pentru Europa al Leo Burnett, viziteaza Romania

BSkyB ne “scapa” de publicitate

EDITURA POLIROM prezinta romanul BLAZARE de Petre Barbu

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server