nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

TBWA va crea imaginea de corporatie pentru Siemens Mobile

Siemens, gigantul producator de telefoane mobile, a acordat contul global de identitate corporatista agentiei TBWA, au declarat pentru brandrepublic.com surse care nu au dorit sa-si decline identitatea.

 

Contul este unul nou, asa ca nu sunt cunoscute cheltuielile pe care le implica aceasta actiune, insa se estimeaza ca Siemens cheltuieste in jur de 80 de milioane de lire sterline pe publicitatea la nivel global.

 

TBWA, agentie detinuta de grupul Omnicom a reusit sa sufle contul unor concurenti de marca de la Interpublic Group of companies, respectiv McCann Erikson, Springer & Jacoby, precum si grupului Publicis. Acum toti au iesit la vanatoare cautand sa obtina conturile locale de la Siemens.

 

In iunie 2004 TBWA a dus la bun sfarsit un contract de 5 milioane de lire sterline cu Siemens Mobile in care a pus la punct pormovarea sponorizarii clubului de fotbal Real Madrid de catre grupul german. Contractul de sponsorizare se incheie odata cu sfarsitul sezonului fotbalistic urmand ca Siemens sa devina sponsorul clubului Chelsea.

Data publicării: 08 Decembrie 2004 | 15:16
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server