GREEN PIXEL creeaza site-ul Domenia Credit

GREEN PIXEL a lansat site-ul Domenia Credit (www.domenia.ro (h t t p : / / w w w . d o m e n i a . r o /) ) pentru a sustine eforturile de comunicare online a companiei specializata in creditul ipotecar.

Spre deosebire de majoritatea site-urilor romanesti din sectorul financiar, site-ul Domenia Credit pune un accent mai mare pe modul de prezentare, avand o interfata grafica mult mai calda si prietenoasa, in total acord cu valorile, identitatea si promisiunea brand-ului fata de clienti.In cadrul proiectului, GREEN PIXEL a oferit si servicii de consultanta in strategia web si organizarea informatiei, realizand de asemenea posibilitatea de a solicita online un credit pentru locuinta, precum si o procedura de pre-calificare pentru credite.


“Colaborarea Domenia Credit - GREEN PIXEL merge dincolo de realizarea unui simplu website. Pentru noi acesta reprezinta un valoros mijloc de a ne face cunoscuti in randul publicului nostru tinta, format in majoritate din tineri cu acces la internet. In plus, GREEN PIXEL ne-a pus la dispozitie un instrument de marketing ce ne va ajuta sa ne cunoastem mai bine clientii si sa putem veni in sprijinul nevoilor acestora”, a declarat Carmen Retegan, Director General Domenia Credit.


“Primele rezultate deja au inceput sa se concretizeze in numarul de solicitari primite online”, a declarat Ana Cernat, Director Executiv Credite - Domenia Credit.


”Experienta noastra in dezvoltarea de site-uri de corporatie are un rol decisiv in lansarea cu succes a acestei prezente web. Suntem onorati sa sustinem eforturile de comunicare online ale unei companii din sectorul financiar cu aspiratii extrem de inalte”, a declarat Marius Deak, CEO si Creative Director al GREEN PIXEL.