nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Interstar Chim va colabora cu agentia gmp/MAP Romania

Interstar Chim, unul dintre cei mai importanti producatori de detergenti si produse pentru curatat de pe piata locala, a incheiat de curand un contract de parteneriat cu agentia de publicitate gmp / MAP Romania.

gmp-MAP Romania a fost aleasa de compania Interstar Chim in urma unui pitch organizat in luna februarie, la care au participat in total 6 agentii de publicitate.

Contractul presupune campanii ATL, BTL si PR  si s-a semnat pentru urmatorul an.

Printre produsele Interstar Chim de care se va ocupa agentia se numara: Peak, Rivex, Biocarpet – toate aflate intre primele trei pozitii de piata din punct de vedere al cotelor de volum. 

Pentru contul Interstar, din partea agentiei gmp/MAP Romania lucreaza urmatoarea echipa: Mihaela Pascu – Director de Creatie, Ioan-Alexandru Bratianu–Copywriter, Donald Simionoiu – Senior Art Director, Arnold Estefan – Graphic Designer, Cristina Popescu –Senior Account Executive.

Din partea clientului, activitatile vor fi coordonate de D-na Carmen Oancea - Directorul de marketing al companiei Insterstar Chim, care declara: “Vedem in aceasta colaborare un parteneriat pe termen lung, in care agentia va oferi atat consultanta la nivel strategic, cat si o abordare foarte creativa a campaniilor de promovare planificate.”

Interstar Chim este prezenta pe piata de profil din anul 1995 si dispune de facilitate locale de productie de peste 7000 mp. Portofoliul de produse al companiei cuprinde detergenti de rufe, detergenti de vase, produse universale de curatat, produse de curatat toaleta, produse de curatat covoare precum si alte categorii. Cele mai cunoscute branduri sunt Biocarpet, Peak, Rivex, Trim, Snow, Mr. Agres. Mai multe informatii gasiti pe site-ul www.interstar.ro

Data publicării: 26 martie 2004 | 23:11
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server