nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Ce puteti citi maine in Academia Catavencu…

G(e)oana dupa putere, varianta pripita:

Ambasada romana la Paris a ales presedintele din timp

Parte a procesului de integrare europeana, integrarea Romaniei in Euronews este un fapt implinit. De aceea, o emisiune dedicata alegerilor din tara noastra nu avea cum sa lipseasca. Iar pentru a garanta prestigiul unui post de asemenea anvergura, cel mai bun produs mediatic ar fi fost un interviu cu cistigatorul alegerilor la prezidentiale. De productia interviului s-a ocupat Ambasada Romaniei din Franta, care inca de saptamana trecuta a aranjat intalnirea dintre Euronews si castigatorul alegerilor. Fiindca nu se astepta la glume proaste din partea electoratului, Ambasada l-a declarat pe Nastase invingator inca de atunci.

 

Binefacerile sederii cu saua-n doua luntri

Marko Bela: „Cei puternici sunt la mana noastra“

Este evident ca UDMR-ul pe alta cale decat participarea la guvernare alaturi de oricine n-o mai poate lua. Ce sa faca? Sa se retraga smerit in munti? Ar trebui sa aduca padurile inapoi ca sa se poata ascunde undeva. Sa stea cuminte in opozitie? Nici asta nu-i posibil, ca trebuie sa mananca si gura la UDMR-isti un gulas. Si-atunci? Si-atunci, ramane la putere, indiferent cine ii este alaturi. Altfel ar insemna sa-si taie singur craca de sub picioare. Ar fi una dintre putinele taieri de craca din care Verestoy Attila, bunaoara, n-ar avea nici un castig. Chiar dimpotriva. Daca vreti sa cunoasteti mai in detaliu tactica sederii cu saua-n doua luntri, cititi interviul nostru.

 

Adrian Nastase ne lasa mostenire doua procese internationale de peste 500 milioane de dolari

Guvernul Nastase va pleca in curand intr-o directie necunoscuta, insa facturile pe care statul roman le are de platit de pe urma guvernarii PSD raman. Doua firme straine, Noble Ventures si EDF, au venit in Romania si-au cerut profit si apa, insa PSD a cerut si el niste profit de la ele, ca apa avea deja. Din confruntarea investitorilor cu PSD nu a cistigat nimeni, insa de pierdut a pierdut doar statul, fiindca statul are toate sansele sa piarda atunci cand PSD isi pune in cap sa castige. E vorba, desigur, de bani, de foarte multi bani, mai exact de 543 milioane de dolari. Luati un pahar cu apa si cititi ancheta noastra din pagina a 3-a.

 

Cenzura TVR s-a integrat in Europa

Mai precis, in Europa lui Silvio Berlusconi, prietenul lui Adrian Nastase. Ati auzit de problemele pe care le-a avut Berlusconi cu justitia italiana? Ati auzit – dar sigur nu ati auzit de la TVR. Explicatia este destul de jenanta. Am scris-o intr-un „Dosar CHIX“ si parca nu ne-am risca buna dispozitie s-o repetam si aici.

Data publicării: 15 Decembrie 2004 | 13:20
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server