nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Extra

Fundatia Romana Pentru Design (FRD) invita designerii si inovatorii romani sa devina membri ai DESnet

La implinirea a 7 ani de la lansarea bazei de date DESnet, Fundatia Romana pentru Design (FRD) invita pe toti designerii si inovatorii romani, ce nu sunt inca membri, sa se inscrie gratuit in DESnet accesand .

DESnet este o baza de date, lansata in 1998, ce in prezent numara peste 1300 de designeri si inovatori romani, atat companii cat si profesionisti in domeniu ce activeaza in mediul de afaceri, educatie, administratie etc. Inscrierea este gratuita. Prin statutul de membru al DESnet, designerii si inovatorii romani beneficiaza de oportunitati de promovare a servicilor lor catre comunitatea oamenilor de afaceri, participarea cu lucrari lacompetitii nationale si internationale, inscrierea la licitatii si participarea la seminarii si workshop-uri organizate de FRD.

 

Andrei Bojor, Director Executiv al FRD, declara: "In contextul integrarii intr-o piata comuna europeana, FRD este incredintata ca designul si inovatia pot furniza mangerilor romani solutiile de care au nevoie pentru a imbunatati in mod substantial competitivitatea produselor lor precum si performantele organizatiei. Procesul de design ii poate ajuta pe acestia sa dezvolte produsele, serviciile si comunicarea potrivita, la momentul potrivit si pentru audienta potrivita. Utilizarea unor inovatii si procedee inovative in fluxul de productie duc incontestabil la reducerea costurilor, a poluarii si a pierderilor, contribuie la cresterea randamentului, la eficientizare si, nu in ultimul rand, la satisfacerea unor nevoi moderne ale clientilor."

 

Cu membrii DESnet, FRD comunica in mod curent promovand, inclusiv prin intremediul unui e-newsletter trimestrial, activitatile relevante, interne si internationale, din domeniul inovatiei, a designului, educatiei de profil si al afacerilor cu impact asupra designului si inovatiei.

 

FRD actioneaza permanent ca o interfata si un catalizator intre designeri si inovatori, pe de-o parte, si manageri si oameni de afaceri, pe de alta, pentru a ridica nivelul calitativ al ofertei de design si a face sa raspunda mai bine nevoilor comunitatii. In decursul celor peste 8 ani de activitate, utilizand baza de date DESnet, Fundatia Romana pentru Design a organizat o serie de selectii de designeri si consultanta specifica de comunicare pentru firme, a facilitat accesul clientilor sai la competitii interne si internationale, a pus la dispozitia membrilor DESnet informatii de profil ce au contribuit la dezvoltarea lor profesionala.

 

Fundatia Romana pentru Design (FRD) este o organizatie romaneasca non-guvernamentala si non-profit, infiintata in anul 1996 in cadrul unui proiect al British Know How Fund, cu misiunea declarata de 'A pune designul pe harta Romaniei si designul romanesc pe harta lumii'. FRD are ca principal obiect de activitate dezvoltarea designului si a inovatiei in Romania oferind servicii de asistenta, promovare si consultanta atat designerilor si inovatorilor, cat si managerilor si oamenilor de afaceri romani. FRD pastreaza relatii stranse cu organizatii internationale precum: ICSID, BEDA, ICOGRADA, DMI. In 2004, FRD a fost desemnat corespondent in Romania al retelei internationale de designeri, INDEX, retea ce organizeaza la fiecare 4 ani un concurs de design de ampla rezonanta, cu cate un premiu de 100000 EUR la fiecare dintre cele 5 sectiuni. Competitia INDEX isi propune sa imbunatateasca viata prin promovarea unui design de exceptie si a inovatiei in viata de zi cu zi.

 

Lista membrilor fondatori ai FRD include: Consiliul Britanic, Design for Transformation (Marea Britanie), Centrul pentru Dezvoltarea Managementului (Cluj), Academia de Arta 'Ion Andreescu' (Cluj), Uniunea Arhitectilor din Romania, Institutul de Arhitectura 'Ion Mincu' (Bucuresti), Academia de Arta Bucuresti.

Data publicării: 14 Martie 2005 | 17:48
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server