nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Extra

Flash Video de la Macromedia este exclusiv online pentru concursul de film de scurt metraj de la Amazon Theater

Amazon alege Flash Video de la Macromedia ca format exclusiv online pentru concursul de film de scurt metraj de la Amazon Theater. Tehnologia Flash Video permite utilizatorilor sa vada filme de scurt metraj pe Amazon.com.

Macromedia a anuntat recent faptul ca Amazon Services a ales Flash Video de la Macromedia ca format exclusiv pentru vizionarea filmelor de scurt metraj din cadrul concursului Amazon Theater, care vrea sa faca cunoscuti producatori de film noi si vechi.  Prin dezvoltarea optiunilor in Flash pentru a realiza un brand personalizat, un media player interactiv, Amazon le ofera utilizatorilor o experinenta online exceptionala si anume personalizarea vizionarii filmelor online. Intrucat filmele in Flash pot fi vizionate doar cu Flash Player de la Macromedia, cel mai folosit player de pe Internet, utilizatorii pot viziona usor si rapid continut video indiferent de viteza conexiunii pe care o au, platforma folosita sau browser, fara a fi nevoie de descarcarea unui player media mare. Pentru mai multe informatii despre Flash Video, vizitati: www.macromedia.com/go/flashvideo.

 

“Flash Video de la Macromedia ofera Amazon o experienta de neuitat, personalizata pentru concursul de film de scurt metraj Amazon Theater”, a spus Chris Hock, director of product management, Macromedia. “Suntem incantati sa lucram cu Amazon, ei experimentand noi nise de piata, noi modalitati de a oferi utilizatorilor continut video exclusiv si de divertisment.”

 

O data cu livrarea continutului prin serviciul Flash Video Streaming, proiectat de Speedera, Amazon poate ajunge la cea mai mare audienta posibila de consumatori sau producatori de film. In plus, utilizarea Flash Video si Flash Player este convenabila si din punct de vedere financiar, deoarece tehnologia poate functiona la diferite viteze de conexiune si pe diferite browsere. Integrarea contextuala a Flash Video a facut ca Amazon.com sa creeze o experienta unica pentru Amazon Theater.

 

 “Folosirea Flash Video este recunoscuta ca sursa de livrare a unui continut de calitate ridicata, ceea ce aduce o experienta placuta pentru cei care vor viziona filme de scurt metraj de pe Amazon.com”, a afirmat Chris Bruzzo, director of strategic communications, Amazon Services. “Concursul de film de scurt metraj Amazon Theater va oferi o sansa producatorilor de a-si face munca cunoscuta cu ajutorul celei mai bune calitati Flash Video, in timp ce utilizatorii vor urmari usor si se vor bucura de aceste filme.”

 

Incepand de astazi, producatorii de film isi pot inregistra si trimite filmele la . O data inregistati, producatorii vor primi o versiune a Sorenson Squeeze si o oferta speciala de la Metro Encoding, Los Angeles pentru a coda filmele in format Flash Video. Filmele de scurt metraj inscrise vor fi disponibile pentru vizionare si vot de catre publicul general pe Amazon.com la sfarsitul lunii mai.

Data publicării: 08 Martie 2005 | 08:07
tipăreşterecomandă

Citeşte:

La CITY FM, Madalin Voicu propune legea rock'n'roll-ului

Din Mai BBC Topgear apare si in Romania

Akamai si Macromedia anunta disponibilitatea solutiei Flash Video on-demand

Schering AG inventeaza contraceptivul starii de bine


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server