nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Proximity Worldwide este cea mai premiata retea de direct marketing la ‘The Won Report’

Proximity Worldwide a fost desemnata, pentru al doilea an consecutiv, cea mai creativa retea de agentii de direct marketing din lume, conform The Won Report.

Avand un scor final de evaluare de 1180 de puncte, reteaua Proximity Worldwide se detaseaza clar, cu 200 de puncte in plus, de urmatorul clasat (Ogilvy One). Mai mult, la clasamentul pe agentii, 4 din cele 10 cele mai premiate agentii fac parte din reteaua Proximity Worldwide.

 

In cadrul The Won Report sunt cuantificate rezultatele globale ale retelelor de direct marketing, in functie de numarul total de premii obtinute la competitiile de direct marketing derulate pe parcursul anului 2004. Creat de Patrick Collister, The Won Report este primul clasament din industria de direct marketing la nivel mondial realizat pe baza unor criterii eminamente obiective.

 

Proximity Worldwide, unul dintre liderii mondiali in domeniul agentiilor de direct & relationship marketing si parte a retelei globale BBDO Worldwide, este reprezentata in Romania de Proximity Bucharest, fondata in 2001. Proximity Bucharest este prima agentie din Romania care ofera servicii de comunicare prin canale netraditionale, prin cele trei divizii specializate ale sale: Proximity In-store, Proximity Interactive si Proximity Direct.

 

Proximity Bucharest este parte a BBDO Group Romania, alaturi de Graffiti BBDO si Media Direction.

Data publicării: 08 Februarie 2005 | 16:17
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Buzdugan si Morar vor fi Primari pentru o zi

Dennis Rodman pozeaza nud pentru PETA

Romexterra Bank lanseaza alte doua carduri VISA

Macromedia anunta disponibilitatea imediata a Coldfusion MX 7

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server