nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

Dennis Rodman pozeaza nud pentru PETA

Dennis Rodman a fost “piesa centrala de atractie” aseara la New York pentru prezentarea celei mai recente reclame anti-fur PETA.

Reclama face parte dintr-o campanie mai vasta initiata de PETA sub sloganul “Rather Go Naked Than Wear”. In reclama cu pricina Rodman apare gol-pusca, cu tatuajele de rigoare, insotit de motto-ul “Think Ink, Not Mink” si indeamna: "Be comfortable in your own skin and let animals keep theirs."

 

Rodman este primul personaj masculin care pozeaza pentru campania anti-fur PETA. Pamela Anderson, Kim Basinger si Christy Turlington sunt doar cateva nume din pleiada de celebritati care au acceptat sa faca lobby impotriva uciderii animalelor pentru folosirea blanurilor in industria vestimentara.

 

Dennis Rodman, unul dintre cele mai excentrice personaje din NBA, spune ca, in momentul in care a aflat ca PETA doneaza haine oamenilor saraci si fara adapost, si-a dorit sa se alature acestei cauze. Basketball-istul, care este cunoscut pentru aparitiile sale in haine somptuoase de blana, pretinde ca nu a purtat niciodata blanuri naturale.

Data publicării: 09 Februarie 2005 | 13:57
tipăreşterecomandă

Citeşte:

JWT se relanseaza in toata lumea

“Simti numai placerea” in noua campanie Odyssey pentru Love Plus

Noi mustati in publicitate sau 2 ani de FRIENDS Advertising

Grupul epa! achizitioneaza Euromedia S.A.

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server