nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Buzdugan si Morar vor fi Primari pentru o zi

Nu, nu s-au hotarat sa candideze pentru postul de Primar General al Capitalei. Nici nu se pricep la asfaltat gropi si nici la construit parcari. Dar sunt foarte buni la oficiat casatorii!

Tocmai de aceea, Daniel Buzdugan si Mihai Morar, dementii de la Radio 21, vor casatori maine, de la ora 15:00, cuplurile de indragostiti care vor sa isi puna pirostriile la Primaria Indragostitilor Love Plus din cadrul Targului de cadouri de Valentine’s Day de la Sala Dalles.

 

“Abia asteptam ziua de maine! Primari ca noi nu a mai vazut Bucurestiul pana acum! Speram sa nu creada tinerii indragostiti ca vrem sa le facem farse, ca noi suntem baieti seriosi la chestii din astea”, spune Mihai Morar.

Buzdugan in schimb, care e insurat de-adevaratelea, zice ca se bucura ca indragostitii din ziua de azi pot sa incerce si casatorii din astea, de proba. “Poate asa se gandesc de 2 ori inainte sa o faca pe bune”, a adaugat el, cu o voce de cunoscator…

 

 Miercuri, ora 15;00, Sala Dalles, Primaria Indragostitilor Love Plus. Buzdugan si Morar oficiaza casatorii, cu girul Radio 21.

Data publicării: 08 Februarie 2005 | 16:27
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Cea de-a doua zi de conferinte de la Gala Societatii Civile

Tetra Pak se implica in procesul educational din Romania

Bea o cafea buna, ia un premiu mare!

Proximity Worldwide este cea mai premiata retea de direct marketing la ‘The Won Report’

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server