nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

CARIOCA intra pe piata productiei vizuale de advertising

In martie 2005 se lanseaza studioul de productie vizuala CARIOCA, infiintat la inititativa a patru parteneri asociati cu experienta comuna in publicitate si pregatire in domeniul artistic.

CARIOCA propune clientilor, majoritatea agentii de publicitate, un pachet complet de servicii foto si ilustratie. Noutatea conceptului CARIOCA este ca ofera servicii integrate de productie vizuala, acoperind toate etapele aferente unei realizari de vizual: de la pregatirea si gestionarea intregului demers logistic de productie, supervizarea si realizarea sedintei foto, pana la prelucrarea propriu-zisa a vizualului, fie el foto sau ilustratie.

              

In ceea ce priveste fotografia, CARIOCA se detaseaza de alti fotografi de pe piata prin faptul ca, pe langa sedinta foto propriu-zisa, isi asuma si etapele pregatitoare sau de finalizare a productiei vizuale, pastrand astfel o viziune unitara in executia imaginilor furnizate clientilor. Procesul este urmarit in toate detaliile: interpretarea vizuala a conceptului, castingul, costumele, make-up-ul, productia recuzitei (inclusiv realizarea de mostre / mock-up-uri prealabile), alegerea si inchirierea locatiei si asigurarea suportului logistic pentru realizarea sedintei foto.

 

De asemenea, CARIOCA asigura si faza de postproductie, de la prelucrarea fotografiilor, pana la intregrarea in imagine a efectelor speciale sau a realizarii colajelor foto.

 

CARIOCA ofera si servicii de ilustratie ce acopera stiluri de realizare diferite aferente diverselor domenii carora se adreseaza. De la grafica posterelor de tip propagandist pana la stilul Manga orice realizare pune in valoare imaginea brandurilor avizate.

 

Mai mult, ilustratia poate fi  integrata in fotografii sau folosita individual, in functie de conceptul creativ si viziunile clientului.

            

CARIOCA a aparut pentru a acoperi o cerere devenita tot mai mare pe piata de productie publicitara: nevoia de servicii integrate de productie vizuala. Pornind de la acoperirea acesteia, CARIOCA si-a conturat o misiune si mai indrazneata si si-a propus schimbarea perceptiei despre fotografia de advertising din Romania, iesind astfel in intampinarea unor viziuni deja mature ale oamenilor de marketing si de creatie actuali. Advertiserii din Romania sunt pregatiti sa investeasca in imagine si CARIOCA este pregatita sa le ofere productii realizate la cel mai inalt standard. Mai ales ca background-ul publicitar si artistic al partenerilor asigura contributia propriei viziuni si experiente in construirea brandurilor prin fotografia artistica de calitate.

Data publicării: 08 Martie 2005 | 08:48
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server