nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

Kinecto a implinit doi ani. La multi ani!

Parca ieri cautam cu Martin primul nostru sediu si revizuiam a cincea versiune de business plan (care evident s-a schimbat ulterior), si ne apucam de treaba...

La fel ca si in copilarie, primii ani de la lansarea propriei afaceri nu se uita niciodata. A fost si ploaie, au fost si nori... dar important este ca am avut clienti care ne-au ajutat sa mergem mai departe.

 

Inceputul

1 octombrie 2002 ne-a prins in proaspatul nostru sediu si in intalniri pentru alegerea echipei de programatori cu care sa dezvoltam aplicatia proprietara de distributie, monitorizare si administrare de newslettere.

 

Cresterea

Lansarea comerciala nu a intarziat prea mult, si am inceput sa aplicam ceea ce stiam mai bine sa facem: comunicari prin email.

Am progresat numai pentru ca am avut si avem clienti de la care am avut si avem de invatat si care ne-au ajutat sa ne perfectionam serviciile. Zeci de clienti. Din toate industriile si de toate marimile.

 

Prezentul

Astazi am trecut deja la nivelul urmator, cum ne place sa spunem. Ne-am extins experienta in comunicare si in sfera altor servicii, de la website-uri (pentru care facem structura informationala si continut si nu facem design) la proiecte complete de loializare (voi reveni pentru acest subiect).

Avem experiente relevante in tot ce facem si avem expertiza pentru a o face. Si continuam sa furnizam tot servicii de nisa, cu obiective clare si masurabile si sa definim regulile jocului.

 

Viitorul

Crestem in continuare. Ca echipa, clienti, experienta. Ne trebuie un sediu mai mare. Ne reinventam continuu si ne imbunatatim serviciile. Gandim servicii noi.

Si sper sa lansam cat de curand si noul site, care e gata din august ca design si pentru care tot nu ne gasim timp de continut... Aceeasi poveste cu cizmele cizmarului.

Radu Ionescu

Data publicării: 01 Octombrie 2004 | 12:26
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server