nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Extra

Telelogic DOORS® primeste „Stand Out Ratings for Requirements-Driven Application Lifecycle Management”

Telelogic, liderul mondial in furnizarea de solutii si instrumente de dezvoltare pentru software si sisteme avansate, a anuntat recent  ca Telelogic DOORS a castigat premiul Yphise pentru Best Requirements Management Software – 2005. Premiul se bazeaza pe o evaluare a performantei cuprinzatoare si functionalitatii folosind o metodologie certificata ISO 9001.

Compania si produsele Telelogic vor fi prezente la conferinta organizata de Romsym Data: Managementul cerintelor si al calitãtii in proiecte - Solutii software specializate -  ce va avea loc Crowne Plaza pe 28 februarie 2005, incepand cu ora 9.30. Evenimentul este dedicat prezentarii unor noi solutii specializate de project management aduse pe piata romaneasca, solutii de la companiile lider in domeniu – Telelogic si Minitab.

 

Yphise, firma de analiza independenta, a evaluat performanta a 5 instrumente necesare pentru management de la vanzatori diferiti folosind o lista de peste 300 de cerinte in patru categorii. Categoriile au fost: 1) Scaderea costului si a duratei proiectelor; 2) Scaderea costului de mentenanta a aplicatiei; 3) Maximizarea valorii dezvoltarii aplicatiei; si 4) Scaderea riscului in dezvoltarea si implementarea aplicatiei.

 

Conform certificatului, „DOORS iese in evidenta la toate dimensiunile evaluarii din lista noastra de cerinte. DOORS ofera cea mai completa si omogena acoperire a acestor dimensiuni, ceea ce ii subliniaza maturitatea si ii intareste pozitia de lider. Aceasta il face un candidat perfect pentru investitia in managementul cerintelor”. Rezultatele complete ale evaluarii au fost publicate in raportul Yphise 2005, Requirements-driven Application Lifecycle Management.

 

Premiul Yphise este singura distinctie bazata pe un proces de evaluare comparativa certificata ISO 9001:2000 a produselor software. Conformandu-se acestui standard de calitate internationala, procesul de evaluare al Yphise asigura independenta si axarea pe probleme cheie pentru marile companii.

 

„Compania Telelogic este foarte mandra ca Yphise a recunoscut DOORS ca solutia cea de management al cerintelor cea mai buna din industrie”, a declarat Anders Lidbeck, Telelogic CEO. „Acest premiu nu valideaza doar DOORS ca un instrument matur si robust, ci sustine clar strategia Telelogic de a oferi suport pentru cerinte de-a lungul intregului ciclu de viata al unui proiect.”

Conform raportului Yphise, DOORS iese in relief la toate cele patru categorii pentru urmatoarele motive:

* Facilitarea definirii scopului unui proiect.
* Facilitarea definirii cerintelor.
* Asigurarea raspunsului la modificari ale aplicatiei.
* Asigurarea axarii pe cerintele cu inalta prioritate.
* Asigurarea notorietatii dezvoltatorilor despre cerinte.
* Asigurarea integritatii si consistentei cerintelor.

Un sumar al raportului „Requirements-driven Application Lifecycle Management” al Yphise poate fi descarcat de la http://www.telelogic.com/yphise_DOORSALM.

Despre Telelogic
Infiintata in 1983, Telelogic este lider in oferirea de solutii pentru sisteme avansate si dezvoltare de software. Instrumentele software Telelogic sunt intuitive, de inalta clasa si ajuta la automatizarea si suportul pentru cele mai bune practici de-a lungul ciclului de viata al aplicatiior, lasand libertate echipelor de dezvoltatorisa se concentreze asupre principalelor competente si sa-si aplice talentul si energia pentru gasirea de noi functii cu valoare adaugata. Prin optimizarea fiecarei faze de dezvoltare, Telelogic da posibilitatea companiilor sa livreze sisteme si software de o calitate superioara, cu o mai mare predictibilitate, timp redus de marketare si costuri generale mai mici.

Pentru asigurarea interoperabilitatii cu instrumente externe, produsele Telelogic sunt construite pe o arhitectura deschisa si limbaje standardizate. Ca lider in domeniu si un vizionar tehnologic, Telelogic este implicat activ in definirea viitorului sistemelor avansate si dezvoltarii de software, prin participare in organizatii ale industriei ca ETSI, INCOSE, ITU-T, OMG s.a.

Cu sediul in Malmo, Suedia si avand reprezentante in Irvine, California, Telelogic are operatiuni in 17 tari la nivel mondial. Printre clienti se numara Alcatel, BAE SYSTEMS, BMW, Boeing, DaimlerChrysler, Deutsche Bank, Ericsson, General Motors, Lockheed Martin, Motorola, NEC, Nokia, Philips, Siemens, Thales si Vodafone. Pentru mai multe informatii, puteti vizita www.telelogic.com.

Data publicării: 21 Februarie 2005 | 15:16
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Sarmalele Reci ataca Nord-Vestul la sfirsit de saptamina

Daca e Marti, e Belgia - un articol de Dan Dimofte

Macromedia anunta disponibilitatea imediata a Coldfusion MX 7

“Simti numai placerea” in noua campanie Odyssey pentru Love Plus


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server