nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

96 de pagini de FUN pur, B-24-FUN

Doamnelor si domnilor, va deranjam spre a va preveni ca:

Ati face bine ca diseara, cand mergeti la club, sa aveti mare grija si nu cumva sa scapati B-24-FUN din mana. O problema ar fi ca, daca-l scapati, s-ar putea sa vi-l ia altii. Alta problema adica cea pentru care v-am deranjat, este ca, daca il scapati si va cade pe picior, nu va vedem bine. Si asta pentru ca in aceasta saptamana B-24-FUN a aparut, marcand o premiera nationala, intr-un numar record de 96 de pagini.

 

Nu va lasati inselati de faptul ca ghidul este usor de manevrat. Pare mic, insa acum volumul lui este mai mare ca niciodata. Un calcul facut in redactia noastra a scos la iveala ca, in cele 96 de pagini desfasurate, poti impacheta: sandwich-uri cat pentru o intreaga grupa de gradinita, doua lazi de castraveti, un set de rulmenti sau o saptamana intreaga de distractii pe cinste fiecare in functie de obligatii si de placeri.

 

Noi va recomandam ultima varianta. Si va prevenim din nou: nu-l scapati din mana. Este cel mai bun ghid din Bucuresti, acum in varianta “cel mai bun si singurul complet”. Va dorim sa aveti timp liber cata distractie suntem noi in stare sa va oferim.

 

Nimic din ce se va intampla saptamana asta in Bucuresti nu ne-a scapat. Poate voi inca nu stiti ce o sa faceti diseara. Dar noi deja stim si va invitam si pe voi sa aflati.

Echipa B-24-FUN

Data publicării: 01 Septembrie 2004 | 12:55
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Telelogic DOORS® primeste „Stand Out Ratings for Requirements-Driven Application Lifecycle Management”

Flash Video de la Macromedia este exclusiv online pentru concursul de film de scurt metraj de la Amazon Theater

Akamai si Macromedia anunta disponibilitatea solutiei Flash Video on-demand

Cohn&Jansen aduce agentia olandeza de comunicare KesselsKramer la Bucuresti!


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server