nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

In Europa, Reebok RBK se poarta cu picioare lungi

Starul R’n’B Jamelia a semnat un contract in valoare de 250 de mii de lire sterline cu producatorul de echipamente sport Reebok pentru a aparea in campania de promovare a companiei in Europa.

Astfel, Jamelia intra in clubul select al celor cativa artisti - Jay-Z, Pharrell Williams si 50 Cent - care au aparut in reclame pentru branduri sport. Jamelia va promova gama RBK de la Reebok, care face legatura intre echipamenul sport si tinuta de strada.

 

Fotografiile campaniei sunt semnate Daniela Federici si vor putea fi gasite in magazinele care comercializeaza produse Reebok inainte de Craciun. Potrivit contractului, cantareata va avea reprezentatii in magazine si va colabora la realizarea viitoarelor colectii RBK de la Reebok din pozitia de consultant vestimentar.

 

Michael Price, director de marketing Reebok Marea Britanie, a declarat: “Punctul forte al campaniei este asocierea muzicii bune cu una dintre cele mai in voga sex-simboluri ale momentului. Pe deasupra, Jamelia are cele mai lungi picioare din showbiz, ceea ce ar putea fi un sut spre inainte pentru campanie.”

Data publicării: 17 Noiembrie 2004 | 12:56
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Comunicare online si nu numai

Ce mai lung clip animat electoral

Porsche Bank devine operationala

Banca UniCredit Romania premiata pentru responsabilitatea sociala la Gala Excelentei in Relatii Publice

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server