nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Website pentru McCann-Erickson Romania

Grapefruit, o agentie romaneasca de consultanta pentru branding si design interactiv a creat noul site al McCann Erickson Romania, una dintre cele mai mari agentii romanesti de advertising. Noul site web este accesibil acum la www.mccann.ro.

Urmarind sa sustina eficient pozitionarea de lider, Grapefruit a creat un site web care vorbeste publicului sau despre rezultate, creativitate, nonconformism, excelenta asa cum le imbina, le ofera si le solicita brandul McCann. “Lucrul pentru o alta agentie de comunicare de marketing este intotdeauna dificil, dar e cu atat mai provocator cu cat clientul este un nume mai mare in domeniu,” a remarcat Marius Ursache, Chief Creative Officer Grapefruit.

 

McCann Erickson Romania este una dintre cele mai importante agentii de publicitate autohtone, parte a retelei McCann Erickson Worldwide. Printre clientii agentiei se numara The Coca-Cola Company, Nestlé, Mobifon, Interbrew, L’Oréal.

 

Grapefruit este o agentie de consultanta pentru branding si design interactiv, cu sediul in Iasi, Romania. Printre clientii romani ai agentiei se numara Connex, HP si Eli Lilly, iar clientii straini includ nume ca DDB San Francisco si International Corporate and Brand Identity Centre.

Data publicării: 30 Noiembrie 2004 | 14:14
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server