nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Tuborg Romania va invita sa vizitati cea mai moderna fabrica de bere din tara

Pentru al saselea an, compania Tuborg, initiatorul evenimentului “Porti deschise” pe piata berii din Romania, ii va intampina cu inima deschisa pe toti cei dornici sa viziteze cea mai moderna fabrica de bere din tara.

Asa cum spune traditia, in dimineata zilei de 1 Decembrie, portile Tuborg Romania se deschid inca de la primele ore pentru a primi invitatii care aleg sa sarbatoreasca Ziua Nationala a Romaniei intr-o atmosfera aparte, cu muzica, concursuri, surprize si bere de calitate.

 

Shachar Shaine, presedintele Tuborg Romania, declara: “Tuborg Romania a produs prima sticla de bere in 1998. De atunci si pana acum, volumul de vanzari a crescut de patru ori, iar capacitatea de productie a ajuns in acest an la 1,2 milioane hl de bere. Pentru compania Tuborg Romania, atingerea acestui prag reprezinta o dovada certa a aprecierii consumatorilor fata de produsele noastre. De aceea, cu atat mai placute si mai constructive sunt intalnirile cu consumatorii pe care ii asteptam pe 1 Decembrie cu emotia cu care intampini un oaspete drag. Si de la un an la altul ne propunem sa aratam celor care ne trec pragul lucruri noi, in acest fel sustinand valorile companiei si ale brandurilor noastre: inovatia, calitatea si tehnologia avansata. Prin deschiderea portilor an de an pe 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, dorim sa aratam tuturor ca suntem o companie cu o politica transparenta, ca folosim cel mai avansat proces de fabricatie a berii, cu cea mai buna materie prima si cea mai moderna tehnologie.”

 

In luna septembrie a acestui an, compania Tuborg Romania a primit o noua certificare a calitatii produselor sale. In urma raportului realizat de AEROQ, toate sortimentele de bere din portofoliul URBB, Tuborg, Tuborg Christmas Brew, Tuborg Royal Export, Carlsberg si Skol au primit certificate de produs, care atesta conformitatea lor cu normele de fabricatie din Danemarca si cu prevederile legislatiei autohtone. Certificatul de conformitate emis de AEROQ se alatura celorlalte atestate obtinute de-a lungul timpului, Tuborg Romania fiind singura companie producatoare de bere certificata cu toate cele patru standarde internationale: ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii, ISO 14 0001 pentru sistemul de management al mediului, OHSAS 18001, pentru sistemul de management al securitatii si sanatatii in munca si HACCP pentru sistemul de management pentru siguranta alimentului bazat pe analiza riscului si a punctelor critice de control. Tuborg Romania detine toate certificatele impuse de normele si standardele Uniunii Europene.

 

Pe data de 1 Decembrie, toti cei ce doresc sa viziteze fabrica Tuborg au la dispozitie autocarele Tuborg care ii vor transporta catre fabrica intre orele 9:30 si 16:00, la intervale de 20 de minute. Statiile in care sunt asteptati consumatorii vor fi: Piata Unirii (statia Expres 783, zona Mitropolie), Complexul Regie (statie metrou Grozavesti) si Piata Victoriei (Muzeul Antipa). Insotiti de specialistii Tuborg, oaspetii vor putea face un tur complet de fabrica. Compania Tuborg ramane aceeasi gazda primitoare, intampinandu-si oaspetii cu bere Tuborg, oferita din partea casei. In plus, vizitatorii vor avea ocazia sa se aprovizioneze pentru sarbatori cu bere Tuborg si Tuborg Christmas Brew la un pret special.

 

Compania Tuborg detine pozitia de lider de piata in Romania pe segmentul de bere premium. Portofoliul companiei cuprinde exclusiv marci internationale de bere: Tuborg, Tuborg Royal Export, Tuborg Christmas Brew, Carlsberg, Skol si Guinness. Fabrica de bere Tuborg, construita ca un proiect greenfield, se numara printre cele mai performante zece fabrici ale Grupului Carlsberg din cele 55 detinute in intreaga lume. Numarul angajatilor Tuborg Romania depaseste 750 de persoane, compania oferind oportunitati de munca altor 4 000 de persoane in industriile paralele.

Data publicării: 25 Noiembrie 2004 | 16:12
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server