nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

„Mergeti la vot” cu McCann/Creative Services

McCann/Creative Services si Guvernul Romaniei, prin Agentia pentru Strategii Guvernamentale, au lansat campania de incurajare a participarii la vot.

La alegerile generale se decide viitorul fiecaruia dintre romani. Ce e de facut? „Lasi pe altii sa-ti hotarasca soarta sau hotarasti chiar tu?” Aceasta e problema pe care o ridica McCann prin aceasta campanie.

 

Purtand mesajul “Nu-i lasa pe altii sa decida in locul tau! Voteaza pe 28 noiembrie!”, McCann dezvolta o campanie al carei principal obiectiv este sa-i aduca la vot pe cei care nu au in acest moment intentia sa voteze (fie din cauza ca nu cred ca votul lor va influenta rezultatul alegerilor, fie pentru ca nu ii intereseaza politica sau nu si-au ales un favorit dintre candidati) si au nevoie de un argument forte care nu numai sa ii puna pe ganduri, dar sa ii si aduca efectiv in fata urnei de vot.

 

“Daca nu votezi, e ca si cum ai lasa pe altcineva sa decida in locul tau ce este mai bine pentru tine. Si nu stii niciodata cine este acest “altcineva”. De aceea, campania iti ofera un motiv relevant si foarte credibil sa votezi, totul spus pe un ton glumet, ironic.” afirma Ramona Sima, Senior Account Manager McCann.

 

Campania s-a desfasurat in perioada 14 - 28 noiembrie 2004 si cuprinde mai multe executii: 4 spoturi TV, un spot radio, 3 machete presa, 2 executii outdoor si bannere pentru Internet.

 

Spoturile au starnit un foarte mare interes in randul publicului: au circulat pe e-mail din prima zi a campaniei, declansand reactii diverse pe chat sau grupuri de discutii.

 

“Faptul ca a fost inca de la inceput o campanie controversata este un lucru bun din punctul nostru de vedere. In acest fel, am starnit deja interesul unui numar mare de cetateni si suntem convinsi ca multi vor raspunde pozitiv mesajului nostru duminica, mergand sa voteze”, adauga Ramona Sima.

 

 

Echipa McCann implicata in proiect a fost alcatuita din: Alexandru Dumitrescu - Head of Copy, Emilian Arsenoaiei – Senior Copywriter; Titus Dumitrescu –Copywriter; Cristina Garlan – Art Director; Ramona Sima – Senior Account Manager; Ioana Istrate – Junior Account Executive; Victor Stroe – Media Manager; Octavian Stavila – Head of Audio Video; Petre Bruma – Director Productie.

Ca o anecdota legata de filmari, dovedind un extraordinar umor si spirit de echipa, Valentin Antofi si Bogdan Moldoveanu de la Casa de Productie Multimedia Est s-au oferit sa fie eroii principali in doua dintre spoturi: “Cafeaua”, respectiv “Bideul”, ei fiind considerati de catre regizor si de catre agentie mai potriviti pentru roluri decat actorii selectati la casting.

Data publicării: 29 Noiembrie 2004 | 14:00
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server