nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

David Beckham, Jennifer Lopez si Beyonce Knowles intr-o noua super-reclama Pepsi!

Miercuri, 23 februarie a avut loc la Madrid lansarea celei mai recente reclame Pepsi, in prezenta lui David Beckham, Jennifer Lopez si Beyonce Knowles.

In lumea misterioasa a Hong Kong-ului, fotbalul si muzica s-au intalnit pentru prima oara, in cea mai exploziva reclama Pepsi din toate timpurile.

 

In regia “samuraiului” Tarsem Singh, vedetele de film si muzica Jennifer Lopez si Beyonce Knowles se confrunta cu unul dintre cei mai populari jucatori de fotbal din lume, al Angliei si al echipei Real Madrid - David Beckham.

 

Actiunea reclamei are loc la Hong Kong, unde cele doua vedete feminine sunt niste luptatoare de arte martiale, aflate intr-o misiune secreta. Cand fetele isi fac aparitia intr-un club si comanda doua Pepsi, un strain misterios incearca sa le intimideze. Ele sunt insa mult mai puternice decat par si, folosind maiestria artelor martiale se lupta cu mult curaj cu o banda de rauvoitori. In momentul in care confruntarea se termina si doar cele doua fete raman in picioare, strainul enigmatic se apropie si descoperim ca este chiar David.

 

Finalul ramane o supriza. Putem dezvalui doar ca Jennifer si Beyonce vor  parasi barul cu premiul lor: Pepsi rece ca gheata!

 

Despre aceasta reclama, Beyonce Knowles povesteste: “A lucra la o reclama Pepsi este intotdeauna un prilej de distractie. Data trecuta am fost Gladiator in Roma Antica, iar acum sunt luptator Kung Fu,  ceea ce este cu adevarat pasionant. S-ar putea sa raman cu cateva vanatai dupa aceasta experienta, dar totul a fost minunat!”

 

Despre scenele de actiune, Jennifer a declarat: “Eu mai facusem cateva filme de actiune inainte, deci eram un pic avantajata. Rolul a fost, totusi, destul de greu pentru ca a trebuit sa invat miscarile specifice pentru spot. A fost super cand a trebuit sa ne batem mar adversarii!”

 

Comentand colaborarea cu Jennifer si Beyonce, David Beckham a spus. “Cele doua fete au fost uluitoare, cu atat mai mult cu cat sunt extrem de cunoscute in toata lumea. Pentru mine, a fost o experienta incredibila.”

 

Salman Amin, Chief Marketing Officer la PepsiCo International, a comentat reclama in felul urmator: “Noi, la Pepsi, ne-am angajat intotdeauna sa aducem consumatorilor tot ce este mai bun din lumea Fotbalului si a Muzicii. De data aceasta am adus cele doua lumi impreuna intr-o combinatie care, credem noi, va crea o imagine fantastica, iar consumatorii vor avea ocazia sa vada acest lucru”.

 

Pepsi, parte a PepsiCo International, are o traditie indelungata in domeniul fotbalului si al muzicii, aducand experiente de divertisment unice si pasionante consumatorilor din peste 170 de tari. Lucrand pana acum cu staruri internationale ale muzicii precum Britney Spears, Robbie Williams, Janet Jackson si Spice Girls si de asmenea cu unii din cei mai mari jucatori de fotbal si cluburi din lumea intreaga, printre care Real Madrid, Manchester United, Pele si multe din superstarurile momentului, Pepsi s-a implicat continuu in concretizarea povestii “Dare for More” in fiecare an, pe cai noi si cu totul revolutionare.

Data publicării: 02 Martie 2005 | 14:14
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Din Mai BBC Topgear apare si in Romania

Tetra Pak se implica in procesul educational din Romania

Salvati Delta Dunarii!

Kylie Minogue calatoreste cu British Airways

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server