nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

TEFAL lanseaza Aquaspeed - un fier de calcat cu incarcatura magica

Tefal continua seria de evenimente interactive dedicate mass-media, prin lansarea fierului de calcat revolutionar Aquaspeed.

Evenimentul, care s-a desfasurat la Casa Vernescu a prilejuit o prezentare a istoriei marcii Tefal, precum si un concurs de calcat, la care jurnalistii au avut ocazia sa isi demonstreze maiestria.
Romel Rotaru, Country Manager al Groupe SEB Romania a prezentat calitatile inovatoare ale Aquaspeed, in contextul evolutiei aparatelor electrocasnice marca Tefal: „Am dorit sa facem cunoscute cele mai importante momente din istoria Tefal, deoarece marcile, ca si oamenii, au o poveste care isi pune amprenta asupra viitorului lor. Astfel, Aquaspeed este suma eforturilor depuse pana acum de specialistii de la Tefal, iar performantele sale anticipeaza viitoarele inovatii semnate Tefal.”
Un punct de atractie al evenimentului a fost constituit de spectacolul de pantomima sustinut de tinerii actori Adriana Nicolae, Richard Bovnoczki si Dragos Huluba. Cu ajutorul costumelor de epoca si al ambiantei deosebite a Casei Vernescu, actorii au dat viata unei povesti amuzante, cu efecte comice accentuate de contrastul trecut-prezent, traditie-inovatie.

Lansarea Aquaspeed in Romania va fi marcata printr-o campanie publicitara, care se va desfasura intre 5 aprilie si 9 mai, pe posturile Pro TV si Acasa TV.
Data publicării: 31 martie 2004 | 17:58
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server