nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Toyota Avensis a fost desemnata cea mai buna masina a anului in 2004 la clasa medie

Clasa medie are un nou invingator: Toyota Avensis a castigat titlul de cea mai buna masina in cadrul festivitatii de premiere Best Cars 2004 organizata anual de publicatia Auto Motor si Sport.

Prima masina japoneza invingatoare, Toyota Avensis, a reusit sa-si devanseze concurentii cu un total de 13,5 procente obtinute, situandu-se la o distanta foarte mica de principalul ei competitor BMW Seria 3. Succesul este remarcabil si comparativ cu Audi A4, castigatorul editiei din 2003, care, in editia de anul acesta a obtinut locul trei urmat indeaproape de ocupantele ultimelor doua pozitii, Alfa Romeo si Volvo S40.

 

Toyota Avensis a convins cititorii romani prin fiabilitatea si durabilitatea specifice marcii dar si prin designul european deosebit de elegant. La acest proiect, au lucrat mai mult de 3.500 de specialisti, rezultatul acestei munci fiind o masina eleganta cu o tehnologie inovatoare. Dovedind o deosebita atentie pentru fiecare detaliu, Toyota Avensis a fost testata de 27.000 de ori inainte ca masina sa intre in productie, prototipul acestui model fiind testat pe o distanta de peste 64.000 kilometri pe drumurile europene. In final, pe linia de productie, au fost facute un numar de 1.000.000 de teste. Calitatea acestui model face ca Toyota Avensis sa fie prima din clasa ei careia sa-i fie acordate cinci stele, cu 34 de puncte din 36 posibile in cadrul testelor de siguranta Euro NCAP in conditii noi de testare, mult mai severe.

 

Aflat la cea de-a opta editie in Romania, Best Cars este organizat de 28 ani de catre revista germana numarul unu in grupul Motor Presse “Auto motor und sport” in 16 tari europene, concomitent in fiecare an. Competitia Best Cars se bazeaza pe voturile cititorilor, iar cele mai bune masini sunt premiate in raport cu preferintele acestora. Anul acesta, peste 500.000 de cititori din Europa si un numar mare de cititori romani si-au exprimat preferintele pentru Best Cars 2004. Pentru acestia din urma, competitia a devenit, in cei 8 ani de existenta,  traditionala, credibila si nu in ultimul rand, un sondaj de opinie obiectiv bazat pe imaginea pe care autoturismele o au in viziunea cititorilor. 

Data publicării: 7 mai 2004 | 11:16
tipăreşterecomandă

Citeşte:

ARA SOFTWARE GROUP a devenit Microsoft Gold Certified Partner

Arkeia: noua versiune a Server Backup a fost lansata la CeBIT Hanovra

Gavrila&Asociatii semneaza literatura de produs a Bancii Comerciale Romane

Momente de vis la Verbier pentru cei patru romani castigatori ai promotiei Carlsberg


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server