nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Extra

Arkeia: noua versiune a Server Backup a fost lansata la CeBIT Hanovra

Un model inovativ de pret a fost introdus pentru afacerile pe servere Linux.

Arkeia Corporation, furnizor international de solutii de enterprise backup si recuperare pentru mediile bazate pe Linux, a anuntat recent la CeBIT 2005 un upgrade major al Arkeia Server Backup cu un nou si inovativ model de pret. Arkeia Server Backup, creat pe tehnologia Arkeia a fost dezvoltat special pentru multele IMM-uri si structurile organizationale cu servere centralizate Linux.

Alaturi de noile optiuni pentru Version 2, Arkeia a dezvaluit de asemenea noua structura de pret pentru Arkeia Server Backup care este prima dintr-o serie de furnizori importanti de software de backup. Creat pentru a oferi o valoare corecta determinata de volumul de date, modelul de pret a fost dezvoltat pentru IMM-uri cautandu-se o solutie foarte sofisticata de backup pentru un pret bazat pe nevoi.

La fel ca in versiunile anterioare, Arkeia Server Backup este compatibila cu toate dispozitivele importante de stocare pe banda magnetica si cu numeroase tehnologii media de stocare pe banda magnetica.


"Arkeia Server Backup poate scala de la protectia catorva gigabytes de date valoroase pana la terabytes de informatie " a declarat Arkeia CEO Phil Roussel, "Un model de pret bazat pe un volum de date a fost alegerea fireasca pentru a oferi un cost corect multor utilizatori ai nostri, de la companii mici la cele mijlocii."

"Pozitia in consolidare a Arkeia pe piata de Linux backup este condusa de tehnologia solida si gandirea inovativa precum noul model de pret bazat pe volumul de date," a spus Peter Gerr, senior analyst, Enterprise Strategy Group. "Arkeia Server Backup este o solutie care merita o atentie deosebita pentru IMM-uri si organizatiile care cauta o solutie profesionala de backup cu optiuni avansate si care ramane usor de implementat si folosit."

Optiunile Arkeia Server Backup si interfata java usor de folosit o fac una dintre cele mai intuitive solutii de backup de pe piata. Utilizatorii cu un minim de cunostinte de calculatoare pot beneficia acum de o Fereastra (Wizard) complet integrata pentru set up usor al operatiilor de baza.

In calitate de versiune de retea puternica, Arkeia Server Backup ofera:

·        Administrare si operare de la distanta

·        Backup simultan si paralel si operatiuni de recuperare

·        Management automat multi-flow

·        Backup-uri totale si diferentiale

·        Backp-uri interactive, diferite si planificate

·        Interfata de calendar pentru gestionarea backup-ului planificat, incluzand exceptii de backup

·        Comenzi de inainte si dupa backup

·        Memotizare a istoriei backup

·        Vizualizari de log per backup, recuperare sau vizualizari complete

·        Trimitere raport de backup prin email

·        Recuperare de tip Point-in-time

·        Recuperare cu redirectionare a datelor

·        Modul Disaster Recovery

 

Arkeia Server Backup are de asemenea plug-in-uri care pot gestiona online backup pentru aplicatiile de date cum sunt Oracle, MySQL, PostgreSQL, DB2, Lotus, Open-Xchange (incluzand SLOX) si LDAP.

Arkeia a fost prima companie care a oferit o solutie profesionala de backup de retea pentru platforma Linux. Cu o instalare de baza de 100.000 de solutii, Arkeia este lider pe piata de Linux backup, oferind o arie vasta de distributii suportate si arhitecturi.

Pentru a recunoaste contributia miilor de utilizatori Linux care si-au oferit din timpul si expertiza lor telului de a face din Linux o alternativa viabila la OS, Arkeia va face disponibila o versiune gratis pentru editia de volum de date raza mica a Arkeia Server Backup.

Despre Arkeia Corporation


Arkeia Corporation este unul din liderii in furnizarea de solutii de backup de retea pentru departamente si afaceri de marime medie care folosesc Linux. Arkeia ofera software de protectie a datelor creat pentru a usura viata administratorilor de sistem prin punerea la dispozitie a unei tehnologii eficiente la un pret competitiv.


Printre produsele oferite sunt Arkeia Network Backup,Arkeia Server Backup. Mai sunt disponibile si module de recuperare a informatiei si plug-in-uri de hot backup pentru Oracle, DB2, Lotus, MySQL si MS-Exchange.


Produsele Arkeia de protejare a datelor sunt folosite de peste 100.000 de utilizatori in intreaga lume, intre care 4.000 sunt corporatii. Arkeia Corporation este o companie privata cu birouri in Carlsbad, California si Paris, Franta.

Despre Grupul Romsym

 

Romsym Data este distribuitor autorizat al produselor Arkeia in Romania.

 

Romsym Data este prima companie romaneasca certificata conform standardelor internationale BS 7799-2:2002 pentru implementarea si mentinerea sistemului propriu de management al securitatii informatiilor, certificare acordata de catre Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii (SRAC) si IQNet (International Certification Network).

Romsym este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT din Romania, oferind tehnologie de ultima ora, produsa de lideri mondiali in: - solutii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul retelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP si web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Minitab, SumTotal, Telelogic) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) - dezvoltare si soft stiintific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme open source (Red Hat si solutii de la LxPN).

De asemenea, Romsym Data ofera consultanta si training in domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din Romania - centrul ITtraining, predate de specialisti cu inalta calificare, certificati international.

Dintre clientii Romsym Data mentionam Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Romaneasca, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justitiei, Miro Bank, McDonald’s, Orange, Pagini Aurii, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.

Data publicării: 15 Martie 2005 | 13:04
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server