nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Momente de vis la Verbier pentru cei patru romani castigatori ai promotiei Carlsberg

Cei patru castigatori ai campaniei promotionale “Find your way to the Skiers' Paradise at the Carlsberg High Five” participa, la începutul lunii aprilie, la cea mai importanta competitie de schi a acestui sfarsit de sezon: Carlsberg High Five.

Cristian Laurentiu Gheorghe, 35 de ani, din Bucuresti, si Iulia Petruta Cordos, 24 de ani, din comuna Valea Doftanei, jud. Prahova, însotiti de partenerii lor, vor pleca în perioada 31 martie – 4 aprilie la Verbier. Ei vor fi în mijlocul evenimentelor “Carlsberg High Five”, organizate anual în statiunea Verbier, renumita pentru accesul la aproape 400 de kilometri de partie.

 

Promotia “Find your way to the Skiers' Paradise at the Carlsberg High Five” s-a desfasurat în perioada 15 ianuarie – 20 februarie 2005 în statiunile Poiana Brasov, Sinaia si Azuga. Carlsberg a oferit iubitorilor de schi ocazia de a castiga o multime de premii si de a participa la petrecerile after-ski din baruri si de pe partie.

 

Catalin Ignat, director de marketing URBB, producatorul berii Carlsberg în Romania, declara: „Carlsberg, la fel ca si schiul, reprezinta o adevarata filosofie de viata si de aceea dorim ca si în acest an sa oferim ocazia consumatorilor nostri sa traiasca o experienta de neuitat. La Verbier, timp de cinci zile, cei patru castigatori vor putea schia pe unele dintre cele mai renumite partii din lume, vor participa la cele mai distractive petreceri ale sezonului si vor trai momente unice, toate acestea dezvoltate sub conceptul ”.             

 

Competitia Carlsberg High Five se desfasoara anul acesta pe data de 2 aprilie si aduna la start peste 200 de pasionati de schi si snowboard din toata lumea printre care si castigatori ai promotiilor Carlsberg din mai multe tari. Ei vor putea sa-si masoare îndemanarea alaturi de legende ale acestor sporturi precum Pirmin Zurbriggen, Luc Alphand si multi altii, în cele cinci probe ale competitiei: Slalom Gigant, Speed Monster, Big Bad Boarder Cross, Slalom Paralel si Carlsberg Triatlon. Atmosfera creata de Carlsberg dupa competitie va fi, ca în fiecare an, incendiara: muzica live, sculpturi în gheata, întalniri cu vedete si, mai ales, petreceri care dureaza pana în zori, toate completate cu multa bere Carlsberg.

 

Continuand traditia implicarii în schi, anul acesta Carlsberg a sponsorizat cea mai importanta competitie mondiala pe acest sport desfasurata în Romania: Campionatul Mondial Militar de Schi, desfasurat la Predeal între 20-26 februarie. Din 1997, Carlsberg International a devenit sponsor oficial la toate editiile Cupelor si Campionatelor Mondiale de Schi Alpin, anul acesta fiind sponsor oficial la Campionatul Mondial de Schi Alpin de la  Bormio, în Italia.

 

Marca de bere superpremium Carlsberg este un fidel sustinator al sportului, fiind cunoscuta pentru implicarea în competitiile nationale si internationale de fotbal, cat si în cele de schi si de golf.

 

Accesand site-ul international www.carlsberg.com, iubitorii sporturilor de iarna pot afla amanunte despre competitia internationala Carlsberg High Five din Verbier, Elvetia, despre conceptul After Ski, precum si alte informatii legate de asocierea marcii Carlsberg cu schiul.

Data publicării: 08 Martie 2005 | 08:37
tipăreşterecomandă

Citeşte:

O noua emisiune TV despre lumea publicitatii - SUCCESE DE MARCA, la TVRM

Mercury Promotions a organizat cea de a patra editie a Conferintei de vanzari si marketing COCA-COLA HBC

Biroscopul copywriter-ilor: saptamana 16-23 februarie

Schering AG inventeaza contraceptivul starii de bine

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server