nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

B-24-FUN si Leo Burnett te invita sa iesi in oras

Agentia de publicitate Leo Burnett a dezvoltat o campanie integrata dedicata ghidului B-24-FUN.

Campania se deruleaza sub sloganul „De cand n-ai mai iesit din casa?” si cuprinde un spot Tv care va rula pe perioada verii la MTV si 3 machete de presa care vor aparea in Academia Catavencu, Playboy, National Geographic, Tabu, Aventuri la pescuit, Descopera, Ziarul Financiar, Ziua,Cotidianul, Evenimentul Zilei, ProTV Magazin, Promotor si Life Sport.

 

Bogdan Naumovici, Creative Director-Leo Burnett:” Spotul TV „Restaurantul” a fost realizat de catre Leo Burnett cu resurse minime.Bugetul initial nu prevazuse si productia unui spot TV, dar toata lumea a fost atat de indragostita de idee incat ne-am hotarat sa ne dam peste cap sa il facem. Asa ca de locatia de la Marriott a facut rost clientul, cei de la Leo Burnett si Starcom au alcatuit majoritatea figuratiei, spotul a fost regizat de Bogdan Naumovici si filmat de Sorin Serghiuta iar productia a apartinut Laurei Georgescu-Baron.

 

Brieful a fost simplu: avem cel mai tare ghid din Bucuresti, cum il promovam? Cand am inceput insa sa ne gandim, am descoperit ca B-24-FUN se adreseaza mai multor grupuri tinta si challenge-ul a fost sa descoperim ce ar fi putut avea acestea in comun. De exemplu, ce au in comun adolescentii care cauta cele mai tari cluburi sau concerte house in acelasi B-24-FUN in care un pasionat de arta cauta adresa ultimei expozitii de pictura contemporana? Si am plecat de la nevoia care de fapt ii anima pe toti, aceea de a-si petrece timpul liber intr-un mod cat mai atractiv, AFARA DIN CASA. De aici si pana la ideea campaniei.

 

Spotul este parte a unei campanii integrate, dezvoltate pe ideea: "De cand nu ai mai iesit din casa?". Executiile creative infatiseaza oameni care, neavand acces la B-24-FUN, nu stiu cum trebuie sa se comporte in feluritele situatii in care se gasesc odata ce au iesit din casa. In spotul TV este vorba despre un individ care nu a mai vazut niciodata cum se flambeaza anumite feluri de mancare la restaurantele "in figuri" si atunci arunca o frapiera plina cu apa, incercand sa stinga incendiul. Tocmai cand se indreapta catre partenera sa, care isi apreciaza "eroul", gestul sau este sanctionat cu o revista aruncata in cap, in timp ce pe ecran apare intrebarea : "De cand n-ai mai iesit din casa?". Urmarind revista, vedem ca este vorba despre B-24-FUN, cel mai tare ghid din Bucuresti.”

 

Spotul s-a filmat intr-o duminica seara, pana pe la 2 noaptea, in restaurantul La Cuppola din hotelul Marriott, iar actorii sunt X si Y, alesi pentru cat de bine se potriveau in rolul unui cuplu nu prea obisnuit cu restaurantele de lux. S-au tras o multime de duble, pentru ca s-a dorit ca spotul sa fie cat mai simplu, cu cat mai putine cadre si atunci in acelasi cadru trebuia sa se potriveasca si taria focului, si aruncatul frapierei cu apa, si expresiile actorilor si mirarea figurantilor. In ajutorul agentiei a venit si echipa Radu Muntean-Tudor Lucaciu, care, in drumul lor inapoi de la Cluj, si-au facut timp sa treaca pe la filmare pentru cateva sfaturi "parintesti". Pentru care echipa Leo Burnett le multumeste.

Din partea B-24-FUN, echipa a fost formata din: Sorin Vulpe - Director General Academia Catavencu, Alex. Sandulescu – Director General B-24--FUN , Laura Ivanciou-Ionita si Roxana Bodea.

Din partea Leo Burnett au lucrat la realizarea campaniei: Ghica Popa - Art Director, Bogdan Naumovici – Creative Director, Andreea Lupu - Brand Communication Manager, Laura Georgescu-Baron - A/V Production Director, Carmen Calugareanu - Senior Copywriter, Razvan Matasel - Strategic Planning Director, Sefann Stroe - Strategic Planner.

Data publicării: 23 Iunie 2004 | 14:02
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Macromedia anunta disponibilitatea imediata a Coldfusion MX 7

Romexterra Bank lanseaza alte doua carduri VISA

Buzdugan si Morar vor fi Primari pentru o zi

Nicolau pleaca de la TVR


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server