nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

Nicolau pleaca de la TVR

Valentin Nicolau si-a depus ieri demisia din functia de presedinte al Televiziunii publice. In motivatia prezentata la Parlamentul Romaniei Nicolau a precizat ca demisia va deveni efectiva o data cu promulgarea noii legi de functionarea a SRTV de catre Presedintele Romaniei.

Demisia trebuie inteleasa ca un stimulent care sa determine politicienii sa schimbe legea mai repede, a precizat Nicolau: "Cu cit se vor grabi mai tare sa voteze noua lege, cu atit vor scapa mai repede de mine".

Valentin Nicolau a spus ca legea ar trebui modificata mai ales in ceea ce priveste neconditionarea demiterii presedintelui de faptul ca Parlamentul respinge raportul de activitate al posturilor publice de radio si televiziune, precum si felul in care sint alesi membrii Consiliul de Administratie (CA) al SRTV. De asemenea, trebuie modificate si prevederile referitoare la functia de presedinte director general, despre care Nicolau spune ca nu este normal ca aceeasi persoana sa fie in acelasi timp director general al TVR si presedinte al Consiliului de Administratie al institutiei.

Data publicării: 08 Februarie 2005 | 15:09
tipăreşterecomandă

Citeşte:

“Simti numai placerea” in noua campanie Odyssey pentru Love Plus

Pantene Beauty Awards - Oscarurile industriei de frumusete din Romania

Coty Beauty organizeaza primul seminar dedicat artei parfumurilor

Noi mustati in publicitate sau 2 ani de FRIENDS Advertising

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server