nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

BMW urca pe locul doi in topul celor mai bine vandute automobile de lux in Romania, in 2004

Cele 1051 automobile BMW si MINI vandute in 2004 au contribuit la o crestere spectaculoasa a marcii in segmentul sau, la concurenta cu Audi si Mercedes. Importatorul marcii BMW in Romania, Automobile Bavaria, a inregistrat in anul 2004 cea mai mare crestere a vinzarilor din segmentul premium.

"Cifra de afaceri realizata in acest an reflecta obiectiv succesul vinzarilor, dar si al serviciilor oferite de Automobile Bavaria si este de aproximativ 100 milioane EUR. In ceea ce priveste volumul vinzarilor, BMW si MINI au inregistrat 1051 unitati livrate, grupul marcilor britanice MG Rover si Land Rover 309 unitati, in timp ce autocamioanele MAN au depasit 400 unitati. In ceea ce priveste comertul cu autoturisme si autocamioane second hand, am inregistrat peste 325 unitati vindute." spune Michael Schmidt, Director General Automobile Bavaria. "Rezultatul final al anului 2004 reprezinta pentru Automobile Bavaria cel mai frumos mod de aniversare a celor 10 ani de activitate BMW in Romania." adauga Schmidt.

 

Reprezentantii Automobile Bavaria considera ca modificarile operate la nivelul strategiei de vinzare, restructurarea departamentului de vinzari si a retelei de distributie, campaniile promotionale precum si gama de modele care a corespuns cerintelor cumparatorilor din Romania constituie principalele motive care au generat aceasta "explozie" a vinzarilor. Cele doua modele noi lansate BMW X3 si BMW Seria 1 au deschis portile unor noi segmente de piata, avind o contributie importanta la succesul din acest an.

 

Raportul APIA pe 2004 arata o crestere de 134% a marcii BMW fata de anul 2003, ceea ce a contribuit la clasarea BMW pe locul doi in topul masinilor de lux in Romania.

 

In ceea ce priveste o prognoza a activitatii pentru anul 2005, Michael Schmidt considera ca "Este greu sa facem o prognoza a cresterii pietei, dar suntem increzatori in potentialul acesteia. Numarul de autoturisme vindute de Automobile Bavaria va depasi cu siguranta rezultatele din acest an. Astfel pentru BMW avem ca obiectiv 1200 unitati, pentru MG Rover 300 unitat, iar pentru MAN 500.  In functie de ritmul de crestere economica, de eventuale modificari legislative, de facilitatile oferite de societatile de leasing suntem convinsi ca 2005 va reprezenta un nou an record pentru compania noastra."

Data publicării: 26 Ianuarie 2005 | 17:26
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Biroscopul copywriter-ilor: saptamana 16-23 februarie

Romexterra Bank lanseaza alte doua carduri VISA

Noi mustati in publicitate sau 2 ani de FRIENDS Advertising

David Beckham, Jennifer Lopez si Beyonce Knowles intr-o noua super-reclama Pepsi!

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server