nu-i aşa că te preocupă imaginea?

intrebare ?

Intrebarea zilei pentru Francisc Varga

Stimate domnule Francisc Varga,

 

Umbla zvonul prin carciumile marginase ale Bucurestilor ca agentia pe care o conduceti, Friday&Friends are grave probleme financiare si ca vezi Doamne, s-ar desfiinta. Exista vreo urma de adevar in afirmatiile astea calomnioase? Care sunt clientii actuali ai Friday&Friends?

 

Draga IMAGOO,

 

Imi pare rau ca nu pot sa comentez unele "zvonuri care circula prin carciumile marginase ale orasului", dar intrebarea este desprinsa parca dintr-un forum de publicitate binecunoscut de noi toti.

 

In schimb, informam si pe aceasta cale carciumile bucurestene ca agentia noastra trece printr-un proces de reorganizare firesc pentru orice agentie care timp de 6 ani a functionat in aceeasi formula. Au plecat oameni si au venit altii, iar relativa pauza din vara ne-a ajutat sa ne cunoastem mai bine unii pe ceilalti. Daca cuiva i se pare ca aceasta insemna "grave probleme" atunci orice alt comentariu este de prisos...

 

Stefan Chiritescu

Client Service Director

Nota redactiei:

 

Desi asteptam raspunsul promis de domnul Francisc Varga intr-o convorbire telefonica, publicam iata raspunsul domnului Stefan Chiritescu, Client Service Director Friday&Friends, ca raspuns oficial al agentiei.

 

Noi ne declaram nemultumiti de aceasta, in conditiile in care el nu raspunde intrebarii noastre.

Data publicării: 30 Septembrie 2004 | 10:55
tipăreşterecomandă
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
apreciază

Citeşte:

Mmd Public Relations a fost desemnata “Noua agentie europeana de consultanta a anului” prin intermediul The Holmes Report

ABSOLUT a prezentat in cadrul AdPrint European Festival, doua expozitii: ABSOLUT LEGENDS respectiv ABSOLUT VANILIA

Prima saptamana de licitatii on-line pe site-ul www.nustadeoparte.ro s-a incheiat

Ce puteti citi maine in Academia Catavencu…

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server