nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

Site-ul britanic Cosmopolitan ofera consiliere financiara gratuita

Cosmopolitan.co.uk si uSwitch.com au semnat un contract care a dus la nasterea Cosmomoney, un serviciu online gratuit care ofera vizitatorilor sfaturi financiare gratuite.

Noul serviciu va acoperi probleme precum obtinerea celor mai bune conditii de contractare a unui imprumut sau cum sa reduci cheltuielile casnice. James Garner, web producer Cosmopolitan.co.uk a declarat: “Cand am pronit acest proiect ne-am propus sa ajutam cititorii sa gaseasca cele mai mici tarife si cele mai bune servicii existente la un mometdat pe piata, cele mai bune oferte selectate dintre sutele de oferte pentru servicii similare.

 

Tot ce are cititorul de facut este sa tasteze cheltuielile curente pentru un serviciu anume iar calculatorul site-ului va evalua oferta carui furnizor se potriveste cel mai bine cu nevoile individuale ale fiecaruia. “Vrem sa oferim un serviciu de incredere, care vine cu garantia a doua braduri de incredere; totodata este foarte important ca modul de folosire sa fie facil si intuitiv, impartial si sa scuteasca utilizatorul de alte cheltuieli inutile.”

 

USwitch.com este un website care compara serviciile oferite prin credit card, telefon sau serviciile oferite companiile distribuitoare de energie si ofera consumatorilor posibilitatea de a trece de la un furnizor la altul in functie de cele mai avantajoase oferte.

Data publicării: 01 Septembrie 2004 | 11:03
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server