nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

Facultatea de Comunicare si Relatii Publice "David Ogilvy" a incheiat un parteneriat cu Fundatia Forum for International Communications cu scopul realizarii unei mai bune conexiuni intre mediul academic si cel practic in materie de relatii publice.

Pornind de la dorinta de a atrage un numar cat mai mare de studenti in aceasta initiative, organizatorii “Romanian PR Award” au decis prelungirea termenului de inscriere in concurs pana la 27 septembrie, anul curent.

 

Concursul este deschis oricaror persoane, asociatii, fundatii si companii care au finalizat pe parcursul ultimilor doi ani campanii de comunicare cu rezultate deosebite.

 

Romanian PR Award se bucura de sprijinul unor organizatii de prestigiu precum: Asociatia Internationala de Relatii Publice (IPRA), Confederatia Internationala de Relatii Publice (CERP), Academia Europeana de Relatii Publice (EAPR), Camera de Comert si Industrie a Romaniei si municipiului Bucuresti, Facultatea de Comunicare si Relatii Publice "David Ogilvy" si GFK Romania.

 

Gala de decernare a premiilor va avea loc pe 8 noiembrie 2004, la Hotel Marriott si va fi dublata in perioada 8-11 noiembrie de un congres international de exceptie "Management through communication - communication management", care va aborda rolul strategic al comunicarii, dimensiunea sa manageriala in functionarea eficienta a companiilor si institutiilor.

Data publicării: 15 Septembrie 2004 | 11:45
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Cohn&Jansen aduce agentia olandeza de comunicare KesselsKramer la Bucuresti!

Flash Video de la Macromedia este exclusiv online pentru concursul de film de scurt metraj de la Amazon Theater

Romexterra Bank lanseaza alte doua carduri VISA

Zapp Share Free, din nou pe catwalk


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server