nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

Radio 21 a scos FARSELE LUI BUZDUGAN la vanzare!

Castelul Peles din Sinaia. Armura de 25 de kg. CD cu tepi. Cearta in mijlocul drumului, cu Tudor Chirila. Elvis de etnie rroma. Si Daniel Buzdugan, farseurul de la Radio 21.

 Acestea au fost punctele principale ale lansarii primului CD din colectia Farselor lui Buzdugan, CD care poarta semnatura Radio 21 si Roton.

 

Special pentru presa, Buzdugan, Tudor Chirila, Radio 21 si Primaria din Sinaia au pus la cale un intreg scenariu presarat de farse, care sa marcheze lansarea CD-ului.

 

Povestea a inceput cu o vizita, aparent obisnuita, la Castelul Peles. Unde grupul de jurnalisti a avut supriza sa il gaseasca pe Daniel imbracat din cap pana in picioare intr-o armura de 25 de kg, cu un buzdugan in mana, facand parte din exponatele Muzeului. A doua surpriza a constituit-o carcasa extrem de “ascutita” a CD-ului, realizata intr-o editie limitata special pentru ziaristi: carcasa era batuta in intregime in piuneze cu varful in sus. Plecarea de la Peles catre sindrofia haiduceasca pregatita de organizatori a suferit apoi o… deturnare: intregul autocar a fost oprit de catre Tudor Chirila de la Vama Veche, care dupa o cearta zdravana cu Buzdugan, i-a obligat pe ziaristi sa ia parte si la lansarea oficiala a Festivalului Toamnei din Sinaia. Pentru prima oara dupa multi ani, Sinaia va deveni, timp de 3 zile, ceea ce a fost in perioada Regalitatii. Un loc al promenadei, costumelor, calestilor si masinilor de epoca, al teatrului si cantecului. Buzdugan a primit cu ocazia asta si un cadou special: pe Elvis Presley de etnie rroma, care canta in tiganeste si in traducere proprie toate hiturile Regelui Rock’n Roll-ului.

 

In sfarsit, dupa ce Buzdugan si Chirila si-au strans mana si s-au impacat, toate adunarea s-a mutat la Taverna Sarbului, pentru o masa de pomina.

 

CD-ul Farsele lui Buzdugan contine 16 dintre cele mai reusite farse realizate de Daniel la Radio 21. Si este abia primul dintr-o colectie de zile mari, editata de Roton.

Data publicării: 24 Septembrie 2004 | 15:02
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server