nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Extra

Anastacia colaboreaza cu MTV pentru a descoperi noi talente

MTV si celebra artista isi unesc fortele pentru a gasi tineri talentati, cu potential de „star". Norocosul care va fi ales va avea sansa de a canta in deschiderea unuia dintre spectacolele sustinute de Anastacia in cadrul turneului ei european din aceasta vara, in fata a zeci de mii de fani.

„MTV A Cut" este o noua emisiune care arata bucuriile si necazurile prin care trece un artist care abia isi incepe cariera. Pentru a gasi tineri talentati, cu varste cuprinse intre 18 si 26 de ani, MTV va cauta in intreaga Europa, iar celor care vor fi alesi li se va oferi ocazia unica de a deveni staruri.

 

Auditiile vor avea loc in Danemarca, Marea Britanie, Italia, Olanda si Germania – in cadrul acestor competitii vor fi alesi cei mai talentati tineri, indiferent de genul muzical pe are il abordeaza. Finalistii vor fi adusi la Londra, unde vor fi supusi unui program foarte dur de pregatire, sub supravegherea unor specialisti din industria muzicala, si bineinteles, a superstarului Anastacia. Ei vor incerca sa-i descopere pe cei care intr-adevar au ceva de spus in muzica. Cei care vor fi „judecatorii" tinerelor talente sunt producatori, impresari, experti, persoane foarte importante din aceasta industrie – ei vor vedea care dintre concurenti rezista criticilor dure, consumului fizic si emotional intens, si au forta necesara pentru a-si indeplini visul de a ajunge star.

 

In timpul acestei saptamani de pregatire, MTV va filma tot ce se intampla – succese, esecuri, drame, lacrimi, crize de isterie – caci concurentii sunt eliminati pe rand, si numai doi dintre ei vor ajunge in finala. Castigatorul va avea parte de un premiu pe masura – sansa unica de a canta in deschiderea unuia dintre spectacolele sustinute de Anastacia in fata a mii de fani.

 

Anastacia a declarat: „Stiu cat de greu este sa ajungi un artist de succes in industria muzicala, si eu am avut aceasta sansa cu ajutorul emisiunii „The Cut", difuzata de MTV US. De aceea „MTV A Cut" este atat de importanta pentru mine! Nu vreau sa gasesc sosii ale mele, ci ceva diferit – artisti care sa cante rock, R&B, hip-hop, metal, muzica indiana, artisti care sa-si compuna singuri muzica, asa ca va astept sa veniti si sa-mi aratati de ce sunteti in stare".

 

„MTV A Cut" va include patru emisiuni cu o durata de jumatate de ora, si un spectacol final care va dura o ora, si va fi difuzat de reteaua MTV Europe incepand cu septembrie 2005, in cele 146 milioane de locuinte unde se receptioneaza MTV.

 

Pentru mai multe informatii legate de participarea la aceasta competitie va rugam sa accesati site-urile urmatoare: MTV Central, MTV España, MTV European, MTV France, MTV Italia, MTV NL, MTV Nordic, MTV Poland, MTV Portugal, MTV Romania, MTV Russia, MTV UK & Ireland.

Data publicării: 11 Martie 2005 | 12:06
tipăreşterecomandă

Citeşte:

3D Secure prin Romexterra Bank

Afaceri in suc propriu de la Romsilva - in Academia Catavencu

Curat, parfumat, natural catifelat - Dero 2in1 Aloe Vera

Schering AG inventeaza contraceptivul starii de bine


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server