nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

Brandul Google - cel mai iubit de catre pamanteni

Un sondaj recent facut in Marea Britanie arata ca brandul Google este cel mai iubit din lume, urmat la mica distanta de Nokia. 11 mii de persoane au raspuns intrebarilor sondajului in favoarea celui mai folosit motor de cautare de pe Internet.

Cele mai prost vazute branduri sunt brandurile fast food, Pot Noodle regasindu-se la coada “coloanei”, urmat de nume celebre precum McDonalds si Sunny D.

 

Studiul a fost efectuat de agentia Joshua Agency in iulie si august anul curent si a vizat numai consumatori din Marea Britanie. 

 

Rezultatele slabe al brandurilor fast food sunt explicabile deoarece consumatorul vede produsele fast food ca unul daunator sanatatii, iar valoarea calitativa a campaniilor de reclame sunt uitate, scrie Brand Republic. Pe lanaga acestea, targetul principal al acestor firme sunt barbatii intre 16-25 de ani si cele mai multe voturi negative au venit din partea femeiilor.

 

Studiul a demonstrate ca exista firme care au o relatie de iubire/dispret fata de consumatorii, printre ele numerandu-se Vodafone, Orange, The Sun sau Pizza Hut.

 

Cele mai iubite branduri:

1. Google
2. Nokia
3. Tesco
4. Persil
5. Coca-cola
6. Asda
7. British Airways
8. Birds Eye
9. Dell
10. Debenhams

Cele mai dispretuite:

1. Pot Noodle
2. QVC
3. Sunny D
4. Mc Donald´s
5. Manchester United
6. Novon
7. Lidl
8. Tiny
9. Snack-a-jacks
10. The Sun

Data publicării: 30 Septembrie 2004 | 13:15
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server