nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Logitech lanseaza trei noi console pentru PC

Noile modele includ tehnologie avansata cordless, o dispunere imbunatatita a butoanelor si un grad ridicat de comfort

Logitech, unul din liderii in distributia de gaming controllers pentru PC si console, a anuntat lansarea a trei noi console  PC, concepute special pentru nevoile jucatorilor pe PC. Fiecare din cele trei noi console ofera un design comfortabil si o dispunere imbunatatita a butoanelor pentru a-i ajuta pe jucatori sa castige. “Controllerul unui jucator nu este doar o unealta necesara dar si un partener de incredere” declara Jef Holove, director de marketing de produs pentru Logitech’s Interactive Entertainment Business Unit.

 

“ Logitech se dedica sa ofere jucatorilor cunoscatori cele mai comfortabile dispozitive, cea mai buna dispunere a butoanelor, si posibilitatea de a alege optiunile dorite. Credem ca aceste noi controllere dau o imgine foarte convingatoare PC-ului ce include cate ceva pentru fiecare jucator.”

 

Pentru cei ce vor sa aiba libertatea sa concureze fara fir, Logitech® Cordless RumblePad™ 2 este un excelent partener de joc. Logitech Cordless RumblePad 2 foloseste tehnologia avansata Logitech wireless la 2,4 GHz, incluzand sistemul de frequency hopping care elimina potentialele interferente si asigura o performanta de varf. Logitech Cordless RumblePad 2 are nevoie doar de doua baterii AA, ce permit aproximativ 100 de ore de joc. Cosola include sistemul de vibratie dual (dual-vibration feedback) pentru un mai mare realism al jocului la fiecare lovitura, ciocnire sau explozie. Logitech Cordless RumblePad2 este disponibil la pretul recomandat de 49.99 €Euro.

 

 he Logitech® RumblePad™ 2 este excelent pentru jucatorii ce cauta mai multe optiuni la un controller cu fir. Include sistemul Logitech cu vibratie duala (dual vibration feedback). Este disponibil din septembrie la pretul recomandat de 34.99 Euro€.

 

Atat Logitech RumblePad2 cat si Logitech Cordless RumblePad 2 contin D-pad-uri cu 8 cai si doua stick-uri de control cu sistem dual analogic pentru control maxim, imbracate intr-un cauciuc special texrurat pentru mai mult comfort.

 

Pentru jucatori care isi doresc un controller puternic, de incredere la un pret accesibil care are si un design placut, Logitech introduce noul  Logitech® Precision™ GamePad. Acesta va fi cel mai accesibil controller Logitech cu un aspect placut oferit de albastrul translucid. Logitech Precision GamePad va fi disponibil din octombrie la pretul recomandat de 12.99 Euro€.

 

Un al patrulea membru din familia de controllere Logitech este Logitech® Dual

Action™ GamePad, o unitate versatila cu doua stickuri de control cu sistem dual analogic cu semnatura Logitech embosata pe suprafata la pretul de 29.99 €Euro (disponibil in aceasta toamna). Toate cele patru controllere se conecteaza prin porturi USB si functioneaza atat pe platforme Mac cat si PC.

 

Cateva date despre Logitech

Infiintata in 1981, Logitech proiecteaza, produce si comercializeaza componente periferice pentru calculator ce permit clientilor sa lucreze, sa se joace si sa comunice eficient in lumea digitala. Avand sediul corporatiei prin sucursala din Fremont, California, SUA si sediile regionale prin sucursalele locale din Elvetia, Taiwan si Hong Kong, Logitech International este o companie publica elvetiana cotata la Bursa din Elvetia (LOGN) si pe piata extrabursiera Nasdaq din SUA (LOGI). Compania are unitati de productie si birouri în principalele orasele din America de Nord, Europe si Asia Pacific.

Data publicării: 30 Septembrie 2004 | 13:07
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Symantec a primit un nou patent pentru Key Information Security Technology

Prin noua campanie promotionala, Skol umple buzunare dintr-o alunecare

Cohn&Jansen aduce agentia olandeza de comunicare KesselsKramer la Bucuresti!

Zapp Share Free, din nou pe catwalk


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server