nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Jack Daniel a aniversat 154 de ani alaturi de prieteni

De-a lungul vietii, Jasper „Jack” Newton Daniel, parintele celui mai cunoscut whiskey american, Jack Daniel’s, a onorat cu placere petrecerile aniversare din orasul sau natal, Lynchburg, Tennesse.

Dorind sa-i intoarca gestul, prietenii lui Mr. Jack au luat decizia de a-i organiza petreceri de aniversare in fiecare an. Si pentru ca nimeni nu cunoaste cu exactitate data nasterii sale, s-a creat traditia ca, an de an, localnicii din Lynchburg si prieteni din peste 130 de tari sa serbeze ziua lui Mr. Jack in luna Septembrie.

 

Anul acesta Mr. Jack aniverseaza 154 de ani. O ocazie atat de speciala trebuie sarbatorita intr-un loc special. Unde in alta parte decat acasa la Mr. Jack? Astfel, toti cei ce au dorit sa-i ureze „La multi ani!” celebrului Jack Daniel s-au reunit in barul McMoni’s, decorat anume pentru a reda farmecul atmosferei sudiste a secolului trecut.  

 

Mr. Jack si-a intampinat oaspetii in pragul casei cu un pahar de Lynchburg Lemonade, renumita bautura din orasul sau natal preparata cu Jack Daniel’s, si s-a pregatit cu bucate alese, asezonate cu acelasi Jack Daniel’s Tennessee Whiskey. Sufletul petrecerii a fost insusi Jasper „Jack” Newton Daniel. Cunoscutii spun ca nu l-au vazut nicicand atat de vorbaret... Legendele denumirii „Old No 7”, povestirile despre reteta faimosului whiskey Jack Daniel’s sau despre medaliile castigate i-au convins pe cei prezenti ca Mr. Jack este un fascinant narator.   

 

Si pentru ca de la petrecerea lui Mr. Jack nu putea lipsi jocul favorit al amfitrionului, invitatii s-au relaxat la masa de Black Jack, unde miza mare era cat pe ce sa-l coste pe Mr. Jack burlacia.

 

Absorbiti de personalitatea carismatica a neobositei gazde, oaspetii au petrecut ore in sir in preajma acestuia. Spre finalul petrecerii, surpriza lui Mr. Jack a fost un imens tort aniversar, inconjurat de artificii.

 

Mr. Jack a tinut sa multumeasca tuturor celor care l-au ajutat in organizarea petrecerii: actorului Boris Petroff, frumoasei Sunday interpretata de actrita Iuliana Margarit, scenografei Clara Daranga, scenaristei Theo Herghelegiu, trupei de dansatoare care au redat pentru o clipa atmosfera cabaretului Moulin Rouge, conduse de Silvia Calin, precum si echipelor Allied Domecq si Tempo Advertising.

Jack Daniel’s Old no 7 Tennessee Whiskey

In cele peste 130 de tari in care este prezent, Jack Daniel's este un personaj faimos, dar si un whiskey de calitate. Parte dintr-o categorie distincta de produse spirtoase, Tennessee Whiskey, Jack Daniel's nu este un bourbon pur si simplu, pentru ca metoda sa de productie este mult mai atenta si mai complexa. Procesul de productie pentru whiskey-ul Jack Daniel's incepe cu selectia atenta a ingredientelor - porumb, secara si orz. Semintele sunt amestecate cu apa din izvorul lui Jack formand o mixtura fermentabila, asa-numitul “mash”. Jack Daniel's este fabricat printr-un proces special de reutilizare a “mash-ului”, care da startul unei noi etape de fermentare. Daca  whiskey-ul Jack Daniel's ar fi depozitat intr-un butoi si pus la pastrare imediat dupa distilare, atunci ar fi un bourbon. Nu este cazul. Whiskey-ul lui Jack este filtrat intr-un mod special...fiecare picatura de whiskey trece printr-un filtru de mangal din lemn de artar timp de 24 de ore. Acesta este procedeul care ii daruieste lui Jack Daniel's caracterul unic pe care il are doar whiskey-ul din Tennessee. El este apoi depozitat in butoaie noi de stejar alb si pus la pastrare timp de 4 ani. Maturitatea este si ea cheia savorii extraordinare a lui Jack Daniel's. Pentru ca un whiskey de calitate are nevoie de timp pentru a atinge perfectiunea.

 

Allied Domecq Spirits & Wine

Allied Domecq Spirits & Wine este a doua companie producatoare si distribuitoare de bauturi spirtoase din lume. Lider pe piata romaneasca de bauturi spirtoase importate, Allied Domecq Spirits & Wine Romania detine 50% din piata de whiskey de import, 65% din piata de gin de import si 35% din piata de vodca de import. Principalele marci distribuite sunt Ballantine's, Teacher’s, Jack Daniel's, Finlandia Vodka, Beefeater Gin, Carolans Irish Cream, Tullamore Dew, Tia Maria, Mumm's Cordon Rouge si Kahlua.

Data publicării: 01 Octombrie 2004 | 13:45
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server