nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Flanco ofera clientilor sai televizoare cadou

Flanco propune consumatorilor de electrocasnice o noua „Foarte oferta” care le va aduce pe loc nu numai produse de calitate, ci si cadouri deosebit de valoroase.

Pana la data de 26 septembrie 2004, cumparatorii care achizitioneaza „foarte frigiderul” Indesit TA5, „foarte masina de spalat“ Indesit WIE 107 sau Indesit WT 102 vor primi cadou un televizor SEG cu diagonala de 37cm. Cumparand un „foarte aragaz” Zanussi ZCG 556 GW, primesc cadou o hota Zanussi ZHT 510W. Oferta este valabila în magazinele Flanco din toata tara.

 

Cotiso Hanganu, Director de Marketing si Vanzari Flanco, declara: „Pe o piata în schimbare, datorita în mare parte aplicarii masurilor BNR si a saturarii la nivel real si perceptual a capacitatii de îndatorare, ofertele Flanco lansate pe întreg parcursul anului 2004 au reusit sa suscite mereu interesul consumatorilor romani. Noua oferta Flanco vine ca o confirmare a preocuparii Flanco de a fi foarte deschis la nevoile consumatorilor. Suntem convinsi ca produsele foarte performante, ratele foarte accesibile si, mai ales, valoarea premiilor oferite va atrage un numar sporit de clienti care beneficiaza astfel de cea mai buna oferta de pe piata.”

 

În luna iulie Flanco si Credisson au lansat pe piata de electronice si electrocasnice doua sisteme de creditare inovative, care ofera consumatorilor cele mai avantajoase conditii. Primul sistem aduce un numar minim de acte necesare pentru încheierea contractelor: adeverinta de venit si actul de identitate. Cel de-al doilea sistem ofera cea mai mica dobanda si cea mai mica rata posibila, dobanda fiind de 25%, iar comisionul de numai 8.9%. Cumparatorii care aleg „Foarte oferta” lansata de Flanco împreuna cu Indesit si Zanussi se vor bucura de noile conditii de creditare.

Despre Flanco International

Flanco International este lider pe piata din Romania în domeniul distributiei produselor electronice si electrocasnice, cu o cifra de afaceri de 120 milioane euro în 2003 (cea mai mare cifra de afaceri înregistata în anul trecut de un electro-retailer) si cu o retea nationala ce acopera uniform toate judetele tarii (singura retea nationala cu o astfel de acoperire). În magazinele sale Flanco ofera consumatorilor o gama larga de produse electronice si electrocasnice, de la frigidere, masini de spalat si de gatit, la televizoare si echipamente audio-video, de la sisteme de aer conditionat si aspiratoare la aparate de îngrijire personala si aparatura de bucatarie. Gama de produse IT&C, din oferta Flanco, reprezinta o sursa de dezvoltare importanta.

 

Marcile comercializate de Flanco, în calitate de partener autorizat, sunt: Akai, Arctic, Ardo, Ariston, Beko, Bosch, Braun, Candy, Canon, Clarion, DeLonghi, Electrolux, E-boda, Franke,  Epson, Fourlis, Galanz, GE, Gorenje, Harman–Kardon, HP, IBM, Ignis, Indesit, JVC, Kenwood, LG, Liebherr, Magister, Midea, Moulinex, Nokia, Olympus, Panasonic, Philips, Pioneer, Polar, Revlon, Roadstar, Rohnson, Rowenta, Samsung, Siemens, Sharp, Sony, Tefal, Toshiba, Veryo, Vortex, Whirlpool si Zanussi.

Data publicării: 01 Octombrie 2004 | 11:25
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Schering AG inventeaza contraceptivul starii de bine

Romexterra Bank lanseaza alte doua carduri VISA

CARIOCA intra pe piata productiei vizuale de advertising

Logitech – vanzari record: 25 de milioane de WebCam-uri vandute


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server