nu-i aşa că te preocupă imaginea?

intrebare ?

Schweppes va aduce raspunsul Manuelei Necula

Manuela Necula raspunde -

 

“Nu e nimic in ceea ce am spus saptamana trecuta, care sa nu fie in concordanta cu realitatea de astazi. Avem o echipa care intr-adevar ofera la cel mai inalt nivel toate competentele enumerate mai sus. Dovada stau rezultatele de business, nu vorbele.

 

Challenge-ul de care vorbeam, nu a fost numai al meu. Toti am trecut prin acelasi proces.

In ceea ce-l priveste pe Bogdan, viziunea de business a echipei de management si modul sau de a vedea business-ul nu mai coincid. Asta e tot.

Am vrea sa-i multumim si cu acesta ocazie pentru contributia sa din ultimii ani si sa-i dorim succes in continuare.”

 

 

Intrebarea noastra a fost:

 

Stimata domnisoara Manuela Necula -

 

In urma cu doar cateva zile raspundeati cu amabilitate intrebarii noastre referitoare la evolutia agentiei Red Cell Romania din ultimele luni. Raspunsul Dumneavoastra de atunci continea citatele urmatoare:

 

1) „Cea mai mare realizare mi se pare echipa noastra, in forma ei de astazi. Am reusit sa avem un mix de competente extrem de interesant, care ne permite sa oferim astazi Clientilor nostrii solutii pentru multe din problemele lor de comunicare, si chiar de marketing.”

 

2) "Poate cel mai important lucru este faptul ca am reusit sa functionam impreuna, noi cei nou veniti, alaturi de oamenii de valoare din echipa existenta. Trebuie sa recunosc ca poate acesta a fost cel mai mare challenge pentru mine: armonizarea unor culturi organizationale foarte diferite."

 

Pornind de la citatele de mai sus, cum comentati recenta plecare de la Red Cell Romania a lui Bogdan Hasan de pe pozitia de Director de Creatie, o pozitie extrem de importanta in structura unei agentiii de publicitate?

 

Multumim!

 

Data publicării: 29 Octombrie 2004 | 11:54
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Ce mai lung clip animat electoral

Comunicare online si nu numai

Azi si maine, mare sarbatoare internationala - BUY NOTHING DAY!

Banca UniCredit Romania a oferit la Ateneul Roman din Bucuresti un spectacol unic de opera cu ”Arena di Verona”

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server