nu-i aşa că te preocupă imaginea?

intrebare ?

Schweppes va aduce raspunsul domnului Mihai Grecea

Mihai Grecea -
 
"Agentia Adviser se afla, intr-adevar, intr-o perioada de schimbari importante care vor imbunatati si eficientiza activitatea companiei.

 

Prima dintre ele este aceea ca de cateva zile ne-am schimbat sediul. Ne aflam acum in Cotroceni, intr-o vila de pe str. Athanase Demosten nr. 36Bis cu vedere spre un parc superb. Un sediu mai intim si mai boem fata de cel din Dorobanti, intr-un cartier foarte frumos si linistit, mai propice pentru starea de spirit pe are trebuie s-o aiba creativii.

 

O alta schimbare este aceea ca divizia noastra de web communication a devenit in sfarsit companie de sine statatoare si va avea un parteneriat special cu Adviser. In rest, echipa agentiei este completa si "infaptuieste neabatut" pentru bunastarea portofoliului de clienti in integritatea sa.


Cea de-a treia schimbare importanta este legata de negocierile care se afla in curs de desfasurare pentru modificarea structurii actionariale a agentiei. Detalii, in curand."

 

Intrebarea noastra a fost:

"Stimate Domnule Mihai Grecea, 
In calitatea dumneavoastra de actionar si director de creatie la Adviser, ne puteti povesti putin despre schimbarile pe care le sufera agentia Adviser acum? Schimbari de actionariat, de sediu, de clienti, de angajati..."
Data publicării: 20 Octombrie 2004 | 09:32
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server