nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

J-Lo si Beyonce vor promova imaginea Pepsi

J-Lo si Beyonce vor aparea alaturi de David Beckham, intr-o noua reclama la Pepsi, transmite site-ul Ananova. Pentru aceasta campanie, cele trei vedete isi vor dovedi indemanarea in practicarea artelor martiale.

O sursa citata de catre site-ul Ananova a descris reclama ca fiind ceva de genul „Crouching Tiger, Hidden Dragon Meets Kill Bill”.


Filmarile vor incepe peste cateva saptamani si vor avea loc in Europa. Pentru realizarea spotului, a carui actiune se petrece in Orientul Indepartat, se vor investi cateva milioane de lire sterline. Reclama, care se va difuza in toata lumea, va fi prima in care starul de la Real Madrid apare alaturi de vedete care nu fac parte din lumea sportului, noteaza The Sun. David Beckham, in varsta de 29 de ani, a semnat, la inceputul acestui an, un contract pe cinci ani cu gigantul de bauturi racoritoare, contract in valoare de 10 milioane de lire sterline. Este faimos si pentru aparitia sa in reclame, alaturi de vedetele braziliene Ronaldhino si Roberto Carlos. „David este incantat ca va face o reclama impreuna cu Beyonce si Jennifer Lopez. Spoturile in care a aparut anterior au fost facute cu staruri din lumea sportului. Nu a aparut niciodata in campanii promotionale alaturi de cantareti sau actrite de la Hollywood. Aceasta reclama dovedeste faptul ca Beckham este acum un brand puternic la nivel mondial - chiar si in America”, a mai spus sursa citata. Beyonce a mai aparut, in acest an, intr-o reclama la Pepsi, alaturi de Pink, Britney Spears si Enrique Iglesias.

Data publicării: 28 Octombrie 2004 | 20:35
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server