nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Tempo a castigat pitch-ul organizat de Bucium Iasi

Agentia va asigura servicii de strategie, creatie si media pentru unul din produsele aflate in portofoliul producatorului de la Iasi.

Tempo Advertising a castigat pitch-ul Bucium, la care au mai participat alte 7 agentii de publicitate, pe lista scurta agentia intrand in competitie cu Grey si Focus. In perioada urmatoare, Tempo va crea si va promova imaginea produsului Spumant Muscat printr-o campanie care urmareste comunicarea atributelor acestuia si cresterea cotei de piata.

 

Spumantul Muscat produs de Bucium are la baza soiul de vin Muscat, sampanizarea realizandu-se prin fermentatie naturala. Vinurile spumante au o istorie de peste 140 de ani la Bucium, primul sortiment fiind obtinut de catre savantul agronom Ion Ionescu de la Brad in 1862, folosind struguri de pe dealurile Socolei.

 

Podgoriile Bucium (www.buciumiasi.ro) sunt atestate de la 1469, din timpul domniei lui Stefan cel Mare. Societatea a fost infiintata in 1949 si a trecut in proprietate privata in 2002.  In prezent, portofoliul de produse al Bucium Iasi cuprinde vinuri spumante si spumoase, vinurile de calitate (vinuri superioare si vinuri cu denumire de origine controlata), vinurile de vinoteca, distilatele naturale, distilatele de tuicoteca si vinuri de consum current.

Despre Tempo Advertising

Tempo Advertising concepe, executa si gestioneaza campanii de publicitate integrate, asigurand clientilor sai servicii complete de creatie, productie, media, cercetare si strategie, BTL si PR. Agentia detine in portofoliu un numar important de marci, printre care se numara Agricola Bacau, Allied Domecq (Finlandia, Teacher’s, Beefeater, Jack Daniel’s), Auto Rom (Mercedes Smart), Bucium, Brystol Myers Squibb (Efferalgan, Upsarin, Fervex, Upfen), Banca Comerciala Ion Tiriac, BRD Sogelease, Class Mob, Ciao!, Chrysler (Chrysler, Jeep), European Food (Regal, Viva, Olla, Naty), Ficosota Syntez (Teo Bouquet, Feya, Savex) Genco (Samsung si Intersport), Howard Johnson Plaza Hotel, Hyundai, Loulis,  MCar (Mitsubishi), Orange Romania, Panfoods (Amigo Instant, Amigo Especial and Amigo Tradicional), Premium Auto (Jaguar, Land Rover), Romcar (Ford, Mazda), Royal Brinkers (Linco, Holland, Matinal, Unirea), Scandic Distilleries (Scandic, Polar, Moscoff), United Romanian Breweries (Skol, Tuborg, Carlsberg, Guinness), KTech (Ultra PRO Computers), Unita, VISA Card.

Data publicării: 27 Octombrie 2004 | 09:40
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Zone Vision schimba prefixul - 10 ani de prezenta constanta in Romania

Turcescu catre Cristian Tudor Popescu

AdPrint - echipe de creatie din 13 tari europene si–au inscris lucrari in festival

In Europa, Reebok RBK se poarta cu picioare lungi


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server