nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

Stiri de la Scala Thompson

Vilma Ignat– Client Service Director

 

Nascuta putin inainte de Anul Nou.

Dependenta de cafea si publicitate. Iubeste viata si oamenii.

 

Inainte de a intra la Scala Thompson, Vilma a lucrat in ultimii ani la agentii ca Leo Burnett, TEMPO, BBDO si Lowe Lintas.

 

Are experienta pe urmatoarele categorii/clienti:

- telecomunicatii: Moldcell, Romtelecom, Cosmorom, ARTelecom

- produse de larg consum: Procter & Gamble – detergenti si ingrijire personala, Johnson&Johnson – ingrijire personala, Amigo – cafea, Kraft – cafea si branza, QAB – bauturi racoritoare, Nestle - dulciuri

- Bere: Tuborg, CBR/SABMiller

- Servicii bancare: Raiffeisen Bank, ABN Amro

- Media: Ziarul Financiar

- Electrocasnice: Merloni Elletrodomestici

- Retail: Germanos, Cosmo.

 

Extrem de motivata de provocari, Vilmei ii place sa vanda unui consumator care se dovedeste a fi din ce in ce mai cinic.

 

Este absolventa a Facultatii de Limbi Straine, Universitatea Bucuresti, autoarea unei lucrari de diploma despre sociolingvistica si detinatoarea unei burse la Institutul de Limbi Moderne Aplicate din Edinburgh.

 

Vilma este casatorita si are un fiu de patru ani.

 

Ioana Manea - Director de Strategie

 

9 ani in industria romaneasca a comunicarii: 1 an copywriter, 7 ani director de creatie (1997 – 2000; 2001 – 2004), 7 ani director de strategie (1998 – 2004).

 

Experienta profesionala acopera o gama vasta de clienti si branduri din diverse domenii (fmcg, banking, auto, retail, clienti de stat, social…) precum si majoritatea proiectelor de comunicare (lansari, relansari, repozitionari, extensii de brand, etc.).

 

Cu “radacinile” profesionale in limbile si literaturile engleza si romana (in ordinea de pe diploma Universitatii Bucuresti), cu experienta a 2 ani de editura Teora (traducator, redactor, sef redactie, coordonator echipa traduceri, etc.) si a celor 9 ani de publicitate si comunicare (agentii multinationale din Romania), Ioana are la activ un numar impresionant de seminarii, cursuri si conferinte la care a asistat si participat ca vorbitor de-a lungul timpului, in tara si in Europa, un numar mare de sesiuni de pregatire a colegilor, conduse in agentiile in care a lucrat, precum si numeroase colaborari la reviste, evenimente, concursuri, festivaluri si emisiuni de radio & TV de specialitate.

 

In timpul liber... “rade, canta si danseaza”.

 

Liliana Tiu – Media Director

 

A visat sa fie doctor sau ofiter in Armata Romana, dar a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti, a lucrat in Administratia Publica si in asociatia angajatorilor, iar in 1996 s-a indreptat spre publicitate/media.

 

Avand multe trasaturi ale sagetatorilor, ea a descoperit in publicitate un nou mod de exprimare si afirmare, pentru ca centaurul e nefericit atunci cand intra in rutina si este tot timpul pregatit pentru o noua aventura, mereu doritor sa afle ceva nou. Iar media este un domeniu plin de provocari, un domeniu in continua schimbare.

 

Cei peste 8 ani in publicitate includ ani extraordinari la Initiative Media si International Media Shop, unde a lucrat pentru clienti ca: Unilever, Tuborg, Amigo, Romsar, Tchibo, Johnson&Johnson, Raiffeisen Bank, Panfoods – Chio Chips, Accor, Euroweb, Expotek. .

Casatorita cu 2 copii (11 si 7 ani), Liliane iubeste calatoriile.

 

Bogdan Gheorghiu – Art Director

 

Bogdan este cel mai nou mebru al echipei Scala Thompson.

 

A absolvit Institutul de arhitectura Ion Mincu din Bucuresti si spune ca principalele sale calitati sunt imaginatia, puterea de concentrare, o minte limpede, disciplina, loialitatea si optimismul.

 

Are 6 ani de experienta in agentii multinationale de advertising si a lucrat pentru clienti renumiti: Coca Cola HBC (Coca Cola Light, Schweppes) The Coca Cola Company, URB (Tuborg), CBR (Timisoreana, Keller), Interbrew (Stella Artois), Pan Foods (Amigo), Raiffeisen Bank, Banca Agricola, Commercial Bank of Greece, Domenia Credit, Asirom, Unilever (Dero, Omo, Domestos, Cif, Coccolino, Rexona, Rama), Motorola, GSK, Europharm, Schering, Lilly, Roche Prodal '94 (Stalinskaya), Unicef (Anti-Discrimination Campaign).

 

Bogdan a castigat un trofeu Effie de Argint pentru lanasarea campaniei pentru Raiffeisen Bank.

 

Irina Tomsa - Copywriter

 

S-a nascut in 1972 si a crescut in cartierul bucurestean Damaroaia.

 

A fost corector la un ziar care a trait doar doua saptamani, a lucrat o vreme ca baby-sitter la Paris, apoi a revenit in tara si a ocupat si alte functii distractive in timpul studiilor de Istoria si Teoria Artei la Academia de Arta Bucuresti.

 

Lucreaza in publicitate din 1992 si a ocupat tastatura de copywriter la mai multe agentii. Cele mai interesante perioade au fost la Expresiv, (Notorious) DDB si Lowe & Partners. A avut ocazia sa lucreze pentru Coca-Cola, McDonald’s, Unilever, Motorola, Moulinex si multi altii. A venit de curand la Scala si e incantata de proiecte, de clienti si de colegi.

 

Vorbeste mult. Nu doar in romana, ci si engleza, franceza si uneori spaniola.

 

Gabriela Marcu - Account Manager

 

Gabi are 31 de ani, este necasatorita si activista de cinci ani in publicitate, si, odata cu venirea ei o bogata experienta in promovarea bunurilor de larg consum si in comunicarea pe industria de sanatate.

 

Gabriela a gestionat cateva conturi internationale majore cum ar fi Efes, Caraiman, Glaxo SmithKline, F.Hoffmann-La-Roche, Whyeth - Whitehall, Unilever. etc.

 

Inainte sa vina la Scala Thompson Gabi a lucrat la agentia D’Arcy Bucuresti (1999 - 2000) ocupandu-se de clienti cheie precum Romanian Efes Brewery, Wizrom Software. Ulterior a ajuns la Medicover, parte a agentiei Lowe & Partners (2000-2004) unde s-a ocupat de comunicarea in domeniul campaniilor de sanatate.

 

Gabi este absolventa ASE Bucuresti si a urmat programul MBA Codecs, Bucuresti.

 

Spune ca ii place la nebunie sa lucreze in advertising. In timpul liber ii plac drumetiile, cititul sis a se joace cu cateii.

 

Dana Dallas - Group Account Director

 

Dana Dallas a absolvit in 1996 facultatea de comert din cadrul A.S.E. In timpul facultatii descopera marketingul de care se si indragosteste, dana isi da prima intalnirea cu publicitatea in octombrie 1995.

 

Inainte de a veni la Scala, Dana a lucrat in reteaua McCann-Erickson pentru Coca-Cola, Sprite, Mobifon (Xnet, Connex), L’Oreal, Topway (Untdelemn de la bunica), Motorola, Nestlé (Maggi, Nesquick), Coty.

 

Dana este casatorita si are un baietel de 1 an si jumatate. Iubeste lectura “adevarata”, sa calatoreasca (e fascinata de America Latina si Asia) si sa… gateasca (specialitati din bucataria indiana si thailandeza).
Data publicării: 30 Noiembrie 2004 | 14:19
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server