nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Surprize de Iarna de la Minimax!

Vine Iarna ! Si odata cu ea, Minimax va aduce multe surprize, ca doar incepe Luna Decembrie si Sarbatorile se vor tvine lant !

Prima surpriza este ca, incepând cu 1 decembrie, Minimax  va emite intre orele 6 :00 si 20 :00, dând astfel curs nenumaratelor cereri venite din partea copiilor si parintilor, care ne-au cerut modificarea vechiului interval orar: 5 :30- 19 :30.

 

Asa cum v-am obisnuit, iarna la Minimax vine intotdeauna cu ceva nou : in fiecare duminica din luna Decembrie, la ora 17 :00, veti putea viziona câte un film de animatie in ton cu anotimpul alb : premiera absoluta in România « Barbie in Printesa si Sarmana Croitoreasa », « Mos Craciun », « Prima Ninsoare », « Noddy salveaza Craciunul », « Omul de Zapada », « Craciunul Magic al lui Franklin » sunt doar câteva din titlurile cu care va veti delecta in iarna aceasta.

 

Minimax promoveaza o politica de programe diferita de celelalte posturi specializate, bazându-se pe desene pacifiste care au si o puternica componenta educationala.

 

Minimax este un post TV dedicat in exclusivitate copiilor, cu vârste cuprinse intre 4 si 14 ani. Minimax face parte dintr-o retea internationala, prezenta in mai multe tari din estul Europei- Polonia, Ungaria, Cehia si Slovacia. In România, Minimax este prezent din toamna anului 2001.

Data publicării: 15 Noiembrie 2004 | 15:30
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Fotbal si Adidas la MTV

Banca UniCredit Romania a oferit la Ateneul Roman din Bucuresti un spectacol unic de opera cu ”Arena di Verona”

Website pentru McCann-Erickson Romania

Vodafone serveste 3G pe paine pentru 10 milioane de utilizatori

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server