nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Scala Thompson a castigat contul COSMO

In urma pitchului, agentia va dezvolta noua campanie de imagine precum si elementele de comunicare tactica pentru lantul de magazine Cosmo.

Selectia agentiei s-a facut dintr-un numar de 10 agentii participante la pitch. Alegerea a avut la baza gandirea strategica si forta echipei demonstrate de agentie in prezentare.

 

Cosmo, o retea de magazine de electrocasnice in plina expansiune care urmareste sa-si stabilizeze in mintea consumatorului imaginea de partener prietenos, apropiat, de incredere, cu care totul devine mai usor si mai accesibil oricui, a decis sa incredinteze viitorul brandului propriu agentiei Scala Thompson printr-un parteneriat pe termen lung.

 

Pe langa noua campanie de imagine, Agentia va dezvolta materialele creative destinate tuturor  campaniilor tactice, materialele de la punctele de vinzare, precum si toate elementele destinate comunicarii directe cu consumatorul.

 

Primul pas al cooperarii – noul spot tv de imagine este deja on air. Echipa care a contribuit la crearea si producerea lui este compusa din: Vilma Ignat – Client Service Director, Irina Tuchiac – Group Account Director, Ioana Cadir – Account Executive, Mihai Cojocaru – Creative Director. Maria Manoiu Copywriter, Ion Ludosan Art Director, Ioana Manea – Strategic Planning Director, Ilinca Dumitrescu – AV production director.

 

Din partea clientului au contribuit: Rodica Preda – Director de Marketing si Cristina Barbu – Marketing Assistant. Casa de productie aleasa a fost “ 411” regia apartinind Andreei Paduraru.
Data publicării: 25 Noiembrie 2004 | 15:42
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server