nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Joi seara, incepand cu ora 21.30, intra in „Orasul Virtual” (CITY FM, 106.2) sa afli cine ridica audienta pe Internet

La CITY FM, tema emisiunii „Orasul Virtual” din aceasta saptamana este de interes general - portalurile romanesti. Ionut Paraschiv ti-a pregatit o emisiune despre viata oricarui portal de succes: de la idee, la realizare, promovare, castigarea audientei, mentinerea lui in top si generarea de profit. Din toamna lui 2000, Trafic.ro - serviciul special dedicat contorizarii traficului pe situri, stabileste audienta pe net. Veti afla ce anume se cauta cel mai mult cu Google pe Internetul romanesc, si ce idei de afaceri mai pot aduce bani online. Raspunsurile vor veni direct de la cei care au creat sau administreaza Trafic.ro, MyX.net, Home.ro si Acasa.ro.

In emisiunea de joi, 25 noiembrie, incepand cu ora 21.30, vor participa Orlando Nicoara, Business Development Manager NetBridge, Ionut Tarcea – Marketing Manager RDS, Antonio Éram, Product Manager myX Portal, Connex, Vlad Stan - director general Vodanet, jurnalisti de specialitate, si nu in ultimul rand, ascultatorii CITY FM.

 

Accesand site-ul , orice vizitator isi poate vota portalul favorit. Datele se vor centraliza si vor fi anuntate la sfarsitul editiei “Orasul Virtual”.

 

Servicii care genereaza trafic si profit pentru un portal

In Romania, primele portalurile de succes s-au dezvoltat in cadrul unor companii de internet (www.home.ro, www.kappa.ro, www.rol.ro), precum si in interiorul unor importante trusturi media (www.apropo.ro, www.bumerang.ro). Ce servicii trebuie sa ofere un portal web pentru a genera trafic si profit? Principalele oferte sunt: flux zilnic de stiri, informatii de curs valutar si meteo, cont de email gratuit, director web moderat de un administrator, articole, programul tv si al spectacolelor, forumuri, galerii foto, jocuri, diverse sondaje web etc. Daca toate acestea vizeaza ca rezultat cresterea numarului de utilizatori si fidelizarea lor, publicitatea online ramane principalul serviciu care poate aduce incasari importante. In cadrul emisiunii „Orasul virtual” din 25 noiembrie se vor cauta si alte raspunsuri bazate pe experienta unor site-uri celebre: www.myx.net si www.acasa.ro.

 

Cine poarta cheile succesului

Contentul este cu siguranta principalul motor in atragerea vizitatorilor, iar rata de reimprospatare motiveaza fidelitatea audientei. Se ridica intrebarea ce tip de portal e mai profitabil: unul general sau cel specializat pe un anumit domeniu? In acelasi timp, infrastructura si optimizarea site-ului isi spun cuvantul in ceea ce priveste rapiditatea accesului la informatie.

 

Cand devine interesant pentru o agentie de publicitate online?

Mai sunt si alte elemente care atrag publicitatea pe portal pe langa traficul inregistrat de acesta? Cat de importanta este target-area anumitor servicii pe categorii de public. Cum se stabileste profilul vizitatorului unui portal? Pentru raspunsuri, vizitati "Orasul virtual", la CITY FM, incepand cu ora 21.30!

Despre ORASUL VIRTUAL

Problemele de IT de care te lovesti acasa, la birou sau in timpul liber sunt tratate ca la radio: simplu, la obiect si in direct cu ascultatorii CITY FM. In fiecare seara de joi, Ionut Paraschiv iti propune un talk-show cu cei mai influenti si importanti oameni din IT, jurnalisti de profil si persoane cu raspunsuri. Radu Georgescu a vandut tehnologia RAV gigantului Microsoft, Valentin Negoita estimeaza care va fi evolutia pietei in 2005, Varujan Pambuccian are initiativa eliminarii accizelor la aparatele foto digitale. Ziarul Financiar, PC Magazine, CHIP si PC World au supravegeheat discutiile, iar ascultatorii si-au primit raspunsurile. Toti au fost in ORASUL VIRTUAL. Dialogul continua!

 

Despre CITY FM:

CITY FM emite pe frecventa 106.2 MHz, fiind receptionat in Euroregiunea 8 – Zona Metropolitana Bucuresti. Publicul aflat in Capitala si in localitatile din zona de influenta a acesteia, va putea asculta un program dinamic, ce cuprinde talk-show-uri interactive, emisiuni de calitate, realizate de oameni de radio cu experienta, stirile BBC si muzica buna cu accent pe hit-urile pop-rock.

 

Atat formatul muzical, cat si grila de programe corespund formatului Hot AC (Hot Adult Contemporary).

Data publicării: 25 Noiembrie 2004 | 13:08
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server