nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

Angajatii Coca-Cola România au reînceput curatenia de primavara în parcurile din tara!

Odata cu venirea primaverii, angajatii Sistemului Coca-Cola Romania au initiat actiuni de voluntariat în mai mullte parcuri si zone verzi din intreaga tara, dorind astfel sa contribuie la îmbunatatirea vietii comunitatilor în care îsi desfasoara activitatea.

Actiunea desfasurata si în acest an sub numele “Zilele Curateniei de Primavara Coca-Cola” se deruleaza între 26 martie si 3 aprilie în 8 orase: Timisoara, Oradea, Ploiesti, Iasi, Craiova, Cluj-Napoca si Bucuresti.

Angajatii Sistemului Coca-Cola România din cele sapte orase vor lua parte ca voluntari la actiuni de curatenie si renovare a parcurilor si a spatiilor verzi din orasele respective.

În cadrul acestei actiuni, în Bucuresti au fost curatate doua parcuri: vineri 26 martie, « Gradina Icoanei », iar sâmbata 27 martie, Parcul Circului.

« Gradina Icoanei » si locul de joaca din Parcul Circului au fost renovate de catre Sistemul Coca-Cola Romania in 2001, 2002 si 2003.

În Timisoara, parcul care va intineri in aceasta primavara se numeste Skate Parc. Locul de joaca din acest parc a fost renovat si reconditionat de catre Coca-Cola HBC Timisoara in anul 2002.

În Oradea, angajatii Sistemului Coca-Cola vor face curatenia de primavara in Parcul Petöfi, iar in Craiova, locatia aleasa este Parcul Cornitoiu.

In Cluj-Napoca, Parcul « Simeon Barnutiu », renovat in intregime in 2002 de catre Sistemul Coca-Cola Romania, a capatat o noua fata, mobilierul urban din parc urmand sa fie reparat si revopsit.

In Iasi, voluntarii vor aduce primavara in Parcul Expozitiei, al carui loc de joaca a fost renovat de Sistemul Coca-Cola Romania in 2002, iar in Ploiesti, zona verde aleasa pentru primenire este situata langa Catedrala Eroilor.

Zilele Curateniei de Primavara Coca-Cola” fac parte din programul mai amplu initiat in primavara anului trecut sub sloganul  “ReMediu – Împreuna pentru o Românie curata”, care are ca obiectiv principal încurajarea unei atitudini pozitive în rândul oamenilor privind importanta protejarii mediului.

Data publicării: 31 martie 2004 | 18:35
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Biroscopul copywriter-ilor: saptamana 16-23 februarie

Bea o cafea buna, ia un premiu mare!

Mercury Promotions a organizat cea de a patra editie a Conferintei de vanzari si marketing COCA-COLA HBC

Cea de-a doua zi de conferinte de la Gala Societatii Civile


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server