nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

MediCredit sau Medic One? Amandoua.

Medic One anunta câstigarea contului MediCredit, prima companie de creditare in domeniul medical de pe piata româneasca.

In urma licitatiei la care au mai participat 4 agentii, MediCredit a ales sa lucreze cu Medic One.

 

"Ne-au prezentat o strategie integrata de comunicare care a raspuns foarte bine nevoilor si asteptarilor noastre. Au contat creativitatea si originalitatea proiectelor propuse, ca si perseverenta cu care echipa Medic One a parcurs etapele succesive ale pitch-ului", spune Lucian Paraschiv, Director Executiv MediCredit. "Am fost incantati cand am primit in decembrie invitatia la aceasta licitatie.

 

Atat de incantati, incat ajunul Craciunului ne-a prins in birou, gandind strategia cea mai potrivita pe care sa i-o prezentam clientului. Ne-am dorit mult sa castigam acest cont, pentru ca MediCredit este o initiativa unica pe piata noastra, cu o misiune in care si eu cred foarte tare – sa sustina dezvoltarea practicilor medicale private. Asa cum am facut si noi in comunicarea medicala, Medicredit face pionierat intr-un mod cat se poate de profesionist in finantarea practicilor private medicale." spune Dr. Oana Cociaou, Managing Director Medic One.

 

Medic One va dezvolta pentru MediCredit campania integrata de lansare, care va cuprinde ATL, BTL, evenimente speciale oi PR.

Echipa Medic One care a participat la acest proiect a fost compusa din: Petru Teodorescu – copywriter, Bogdan Danailescu – art director, Hortensia Nastase – PR Account Manager, Cristina Purcarea – Client Service Director.
Data publicării: martie 2004
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Schweppes va aduce intrebarea zilei si raspunsul domnului Dragos Cazan

Fallon si St Luke’s intra pe ultima suta de metri pentru contul Bacardi

Vodafone serveste 3G pe paine pentru 10 milioane de utilizatori

In Europa, Reebok RBK se poarta cu picioare lungi


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server