nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Grapefruit Design face rebranding pentru Velfina

Actimed Emergency Systems, o companie medicala romaneasca ce activeaza din 2001 pe piata nationala si cea europeana, a devenit Velfina, in urma unui proces de rebranding condus de Grapefruit Design, care a creat strategia de brand, noul nume si identitatea vizuala.

Dorind sa reflecte schimbarile care au redefinit compania si activitatea acesteia, Velfina beneficiaza de o identitate ce o pozitioneaza optim pe nisa profesionala vizata, atat in tara cat si in strainatate. Simbolul abstract si numele nou creat sunt strans asociate cu notiuni definitorii pentru domeniul managementului plagilor: mana care ingrijeste si, respectiv, materialul (valul) din care sunt confectionate pansamentele.
"Colaborarea cu Grapefruit Design a permis companiei noastre sa gaseasca raspunsuri la intrebarile despre sine, iar piata noastra traditionala (piata europeana) a reactionat  pozitiv si rapid dupa lansarea noii identitati cu ocazia targului international MEDICA 2003 de la Dusseldorf-Germania. Speram ca si reactia pietei autohtone sa fie la fel de pozitiva si rapida, noi propunand produse la standarde identice cu cele de pe pietele europene intr-o gama larga de dispozitive medicale pentru tratamentul plagilor, gama pe care o lansam in Romania cu ocazia targului ROMMEDICA 2004 (31 martie-3 aprilie 2004). Colaborarea actuala cu Grapefruit Design si-a demonstrat eficacitatea si avem intentia de a o cultiva si dezvolta pe baza unui parteneriat autentic." a observat Dr. Costi Braga, director general Velfina SA.

Velfina (www.velfina.ro) este o companie medicala specializata in produse pentru managementul plagilor. Cu o viziune definita de imbunatatirea permanenta a calitatii si dezvoltarea durabila prin inovatie si cercetare, Velfina tinde sa devina un jucator important pe piata europeana, unde prezenta sa traditionala si produsele performante sunt sustinute acum de o strategie de brand coerenta.


Grapefruit Design () este o agentie de identitate si consultanta pentru medii interactive cu sediul in Iasi, Romania. Printre clientii romani ai agentiei se numara Connex (Mobifon SA), Mercury Research si SIVECO Romania, iar clientii straini includ nume ca Eli Lilly, International Corporate and Brand Identity Centre si The Cayenne Group.

Data publicării: 30 martie 2004 | 11:56
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Universal McCann a castigat conturile Chevrolet, Opel, Saab si Vauxhall pe 45 de piete din Europa

ABSOLUT a prezentat in cadrul AdPrint European Festival, doua expozitii: ABSOLUT LEGENDS respectiv ABSOLUT VANILIA

News Outdoor pe post de Mos Craciun la Bucuresti Mall

Prima saptamana de licitatii on-line pe site-ul www.nustadeoparte.ro s-a incheiat


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server