nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Europa FM e din nou un radio de milioane de lei pe zi

Din 29 martie la Europa FM incep sa curga milioanele, intr-o noua campanie, acum sub numele  “Dai un telefon pentru un milion”.

Milionul de lei ca recompensa pentru fidelitatea ascultatorilor este deja un premiu cu vechime si notorietate la Europa FM. “Suntem in al treilea an in care devenim un radio de milioane de lei pe zi. Am pastrat premiul chiar daca regulamentul concursului s-a schimbat de la un an la altul”, spune Cristina Bazavan , PR&Promotion Manager Europa FM.

Anul acesta cu sprijinul agentiei Ogilvy premiul a fost imbracat intr-un concept nou si incitant pentru target-ul caruia i se adreseaza  – un telefon slot machine. Orice ascultator de Europa FM care aude semnalul sonor al concursului e liber sa dea un telefon la radio pentru un milion. Restul e o chestiune de noroc. Acest mesaj este comunicat in toate materialele de promovare ale campaniei.

Campania se desfasoara timp de 4 saptamini, in fiecare zi, inclusive week-end urile si e activata pe ad de presa, poster, flyer, radio si tv.

Data publicării: 26 martie 2004 | 21:44
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server