nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Biblos Advertising lanseaza campania SintAct

Biblos Advertising a lansat de la 1 martie 2004 campania „Un program lejer" dedicata softului legislativ SintAct. Campania se va derula timp de 3 luni in presa scrisa adresata mediului de afaceri din Romania si va consta intr-o serie de printuri cu mesajul: SintAct este cel mai usor de folosit program legislativ.

Strategia de pozitionare a SintAct (cel mai usor de folosit program legislativ) a tinut cont de avantajele competitive pe care le ofera produsul si de faptul ca piata de software din Romania inca se confrunta cu reticenta cumparatorilor in utilizarea solutiilor de inalta tehnologie.

 

La cea mai recenta expozitie de software, Binary 2003, SintAct (produs al companiei Eon Programming) a fost declarat cel mai bun program legislativ.

La realizarea campaniei au participat din partea agentiei Biblos, Elena Ionita (Account planner), Constantin Radu (Creative Director), Alexandru Strimbeanu (Copywriter) si Tudor Nastase (Art Director). Serviciile media au fost asigurate de agentia Starlink.
Data publicării: martie 2004
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server