nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

Agency.com cumpara agentia online Exile

Agency.com a decis rebrandarea birourilor itraffic din Statele Unite dupa ce a achizitionat agentia de publicitate online Exile on Seven LLC. Printre clientii Exile se numara si eBay.

Exile on Seventh va fi asimilata biroului Agency.com din San Francisco si, in acelasi timp,va imprumuta numele Agency.com. Pentru viitor compania planuieste sa efectueze schimbari si in birourile itraffic din New York, Chicago si Dallas, birouri care vor functiona sub brandul Agency.com.

 

Schimbarile nu vor afecta filiala itraffic din Londra. Presedintele Exile on Seventh, Alan Burgis va deveni Senior Vice-President la Agency.com, subordonat direct lui Don Scales, presedinte si Chief Operating Officer Agency.com.

 

Scales a declarat: “Publicitatea online are cea mai mare rata de crestere dintre ramurile marketingului direct si, in acelasi timp reprezinta unul dintre nucleele afacerii noastre. Este de la sine inteles, insa, faptul ca astfel de decizii nu sunt usor de luat. Alan si echipa lui se potrivesc perfect profilului companiei noastre, atat din punctde vedere cultural cat si profesional.”

 

Agency.com face parte din Omnicom Group avand clienti precum British Airways, Discovery Channel si Visa.

Data publicării: 30 Iunie 2004 | 10:57
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Buzdugan si Morar vor fi Primari pentru o zi

Idei in Dialog - martie 2005

3D Secure prin Romexterra Bank

Macromedia anunta disponibilitatea imediata a Coldfusion MX 7


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server